Miért szédülök a cigitől?
azt én szeretem, reggeli elsőknél azokott lenni egy kicsit, de az alig valami. voltam kórházban, pár napig nem lehetett rágyújtani, az első aztán olyan jól esett, hogy majdnem leszédültem tőle a padról.
sajnos a második már nem volt ilyen. :)
azért mert így jelzi a szervezeted, hogy nem kéne dohányoznod!!!!!!
hány éves vagy????? sztem, ha ennyire ritkán szívod, akkor még ez se kéne, mert szétcseszi a vérnyomásod!!
azért mert valaki elszív egy dobozzal egy nap attól neked nem kell
mert ritkán szívsz. de én nagyon bírom azt az érzést :)
am meg f*szság, ennyitől semmibajod nemlesz :)
utolsó hozzászólónak osztom a véleményét. teljesen igaza van.
A cigisek 65% a szédült a cigitől mikor elkezdte (persze csak ha letüdőzi). Mgszokod a cigit és nem fogsz szédülni. Ez olyan mint amikor letüdőzöd. Amikor elsőnek tüdőzöd le szinte ho köhögsz. Pár cigi után már semmi. Uygan ez a másik is.
Azért mert ne dohányozz..:S
najó nem:D énis mindig beszédülök a cigitől, és énis ritkán szívok. Aki rá van szokva, az sosem szédül be tőle, mert ők már megszokták, én csak bulikban cigizek, vagy ritkán párhetente, és énis mindig beszédülök tőle, és szerintem ez tök jó:D Azért nem is akarok rászokni, mert akkor sose szédülnék be tőle:D Olyan is volt már, hogy reggel még kaja előtt cigiztem, meg amúgy is előtte hetekig nem, és a lábam is tökre begörcsölt:( az már nem volt oylan jó érzés, de a szédülés az poén:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!