Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szédülök a cigitől?

Miért szédülök a cigitől?

Figyelt kérdés
Rendesen letüdőzöm meg minden,és három négy szívás után szédülök eléggé.Nem szívok sokat, egy nap egyet,hetente egyszer kétszer.
2009. szept. 11. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Akkor azért szédülsz,mert ritkán szivod!Én mindennap egy dobozzal elszivok kb,de ha pár óráig nem gyújtok rá,akkor utána én is szédülök tőle:(
2009. szept. 11. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

azt én szeretem, reggeli elsőknél azokott lenni egy kicsit, de az alig valami. voltam kórházban, pár napig nem lehetett rágyújtani, az első aztán olyan jól esett, hogy majdnem leszédültem tőle a padról.

sajnos a második már nem volt ilyen. :)

2009. szept. 11. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

azért mert így jelzi a szervezeted, hogy nem kéne dohányoznod!!!!!!

hány éves vagy????? sztem, ha ennyire ritkán szívod, akkor még ez se kéne, mert szétcseszi a vérnyomásod!!

azért mert valaki elszív egy dobozzal egy nap attól neked nem kell

2009. szept. 11. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert összeszűkíti az ereket az agyadban, így az nem kap elég oxigént.
2009. szept. 11. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

mert ritkán szívsz. de én nagyon bírom azt az érzést :)

am meg f*szság, ennyitől semmibajod nemlesz :)

2009. szept. 14. 22:01
 6/12 anonim válasza:
100%

utolsó hozzászólónak osztom a véleményét. teljesen igaza van.

A cigisek 65% a szédült a cigitől mikor elkezdte (persze csak ha letüdőzi). Mgszokod a cigit és nem fogsz szédülni. Ez olyan mint amikor letüdőzöd. Amikor elsőnek tüdőzöd le szinte ho köhögsz. Pár cigi után már semmi. Uygan ez a másik is.

2009. szept. 30. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert ne dohányozz..:S

najó nem:D énis mindig beszédülök a cigitől, és énis ritkán szívok. Aki rá van szokva, az sosem szédül be tőle, mert ők már megszokták, én csak bulikban cigizek, vagy ritkán párhetente, és énis mindig beszédülök tőle, és szerintem ez tök jó:D Azért nem is akarok rászokni, mert akkor sose szédülnék be tőle:D Olyan is volt már, hogy reggel még kaja előtt cigiztem, meg amúgy is előtte hetekig nem, és a lábam is tökre begörcsölt:( az már nem volt oylan jó érzés, de a szédülés az poén:D

2009. okt. 29. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
ne tedd!!! én is igy szoktam rá!!! szédültem,jo érzés volt,és addig szivtam mig nem szédültem,aztán meg mr kivánásbol szivtam s igy szoktam rá!!! ne csináld,ne gyujts rá!!megfogod bánni ha rászoksz én mondom!!
2009. nov. 17. 19:47
 9/12 anonim válasza:
54%
Azért szédülsz mert még nem szokót rá a szervezeted a cigire ha tudod akkor most hagyd abba mert valóban egészségtelen de ha meg nem akkor sem lesz semmi bajod tőle itt meg akárki bármit írhat hogy valami bajod lehet meg ilyen inkább cigi mint drogg az az szpid fü stb aki nem ért ezzel egyet annak elnézését kérem !
2011. máj. 16. 18:26
 10/12 anonim válasza:
én is szédültem tőle első pár alkalommal mikor letüdőztem :D de tiszta jó érzés meg feeling :D
2011. jún. 1. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!