Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás. Amig szívod a...

Karácsony istván kérdése:

Dohányzás. Amig szívod a cigit magánügy, de ha kifujod az már közügy. A sziváshoz semmi közöm, de a kijövetelhez van! Provokativ, de nincs igazam?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 09:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"De semmi gond, legalább lesz munkája a pszichológusuknak"

Javaslom neked Csernust.

2011. febr. 9. 13:04
 32/39 anonim ***** válasza:

@12:55

Sajnálom, hogy a problémát nem tudod átlátni teljes mélységében és erre a két érvre alapozva primitívségedben így provokálod az embert. Biztos vagyok benne, hogyha megőrzöd ezt a jó szokásod és nemcsak az internet adta anonimitásban mersz így viselkedni, akkor előbb vagy utóbb keményen meg fognak tanítani a jó modorra mindazok, akikbe egy csepp jóérzés is szorult. Minden jót!

2011. febr. 9. 13:13
 33/39 anonim ***** válasza:

Mostanában én is szoktam provokálni dohányosokat, mert jól esik.

Általában olyan közterületeken ahol nem illene füstölni mindig beszólok.

A dohányosok nagy része idegbeteg ezért elég szórakoztató spanolni őket.

pl.:Múltkor valami sorban álltunk a gyerekkel. Persze a parasztnak és a csajának pont a legtöbb ember között volt kedve rágyújtani ,mert már unták a várakozást.

Mondtam neki: Lépj innen el köcsög, mert a gyereket zavarja a füst. (direkt nem udvariasan kértem meg, mert ő sem udvarias és mert megtehetem)

A srác érezte, hogy valamit kell mondani: remegő kézzel: "jogunk van itt rágyújtani". Annyit mondtam neki 2 másodperc (ami ugye hamar letelik) kb 3 métert taszajtottam rajta. Mondanom se kellett, hogy a férfiúi önbecsülése a porba hullott.

A lényeg, hogy kinek mihez van joga nézőpont kérdése.

A feleségem inkább verbális. Ő a játszótéren dohányzó anyukának simán beszólt, hogy a sminkje sem takarja el a sárga fogait a kicsi mellét és a ráncos arcát. Igazából viszont válasz nem nagyon jött, mert a feleségem hobbiból aerobik oktató.

Fő ellenszenvem a dohányosokkal akkor alakult ki amikor láttam, hogy a szülők több tízezer forintot költenek erre a sz@rra és a gyerekek, soha nem mennek nyaralni és teszkós felvágotton élnek, zöldség, gyümölcs nélkül.

2011. febr. 9. 14:03
 34/39 anonim ***** válasza:

Nem veszitek végre észre hogy ez az egész cigi cirkusz egy manipulatív agyelterelő őrület?

Minden nemdohányzó jön azzal hogy neki bezzeg joga van a friss üde levegőhöz és ezt csakis a cigi b@ssza el. ( Kutyasz@r, szmog, csöves, alkesz, fingszag, plázacica 5l kölnivel...stb ) ez nem gond. Tolerancia könyörgöm.

Minden cigis jön azzal hogy neki bezzeg joga van cigizni, igen van ,csak tedd úgy hogy a lehető legkevésbé terheld embertársaidat.

Csikkek? Könyörgöm ez szemetelés, mint minden más, aki eldobja a csikket azaz ember bunkó, pont. Nem azért mert cigizik hanem azért mert szemetel.

Végeredmény:

-nemdohányosok kis tolerancia

-dohányosok kis odafigyelés

Ne hagyjátok hogy ez a rohadt világ egymásnak-ugrassza az amúgy normális embereket.

Egy Vaper, azaz elektromos cigis még nincsen erre magyar szó ötleteket várok amúgy :)

2011. febr. 9. 14:18
 35/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:03

Kemény vagy mint a cicakaki!

Ha mindenki úgy viselkedne mint te és azt tenné amit akar anarchia lenne, gratulálok!( Remélem egy hőbörgő dakotacsapatra is ugyanilyen hatékonyan csapsz le!)

A második felével a válaszodnak viszont egyetértek.

2011. febr. 9. 14:21
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Jaj könyörgöm akadjatok már le erről!

Ha felköltöztök a hegyekbe, ahol se cigi,se autó, se hajtógáz.Na meg a létező legegészségesebb bio kajákat eszitek, akkor is megfogsz halni tüdőrákba, gyomorrákba vagy épp felfal valami állat!!

Nah és akkor mi van?Mindenki meghal egyszer, ez az élet szomorú rendje.

De tudjátok mit, áltassátok magatokat azzal hogy ti nem károsítjátok semmivel mások egészségét, mert ti olyan okosak és ügyesek vagytok.

2011. febr. 10. 08:52
 37/39 anonim ***** válasza:

Jah és különben is az állam minket imád a legjobban.

Mi adjuk neki jóformán a legtöbb pénzt a cigiadóval, és mi intézzük el neki hogy a sok-sok nyugdíjat betudja nyelni és villákat, meg magánrepcsiket vegyen.

Szóval a mi lábunk nyoma van csókolgatva!!!

Egyszerűen imádni valók vagyunk!! :D

2011. febr. 10. 08:56
 38/39 BlackSword ***** válasza:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:03

Gratulálok!!! Ugye azt tudod, hogy ez már garázdaságnak számít... És mit tettél volna ha visszaüt??? Mert az viszont jogos önvédelem lett volna... Én pl tutira belenyomtalak volna a betonba, mint a csikket a hamutálba... És még nekem lett volna igazam...

2011. febr. 10. 09:06
 39/39 anonim válasza:
van benne valami, de ha közterületen, szabad téren fújja ki a füstöt akkor még mindig nincs semmi közöd hozzá :D
2011. márc. 2. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!