Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás magánügy szerintetek?

A dohányzás magánügy szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%

Addig magánügy, amíg nem fújja az orrom alá, hogy miatta én is rákos legyek, vagy kátrányos a tüdőm.

22/F

2009. nov. 5. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Akkor nem, ha folyamat megtalálnak és a képembe fújják a füstöt. Legutóbb a gyerekkel a kezemben megálltam egy nyílt rendezvényen valahol a végén, erre odajön 2 ilyen nyomorék, megállnak előttem és mindent ránk fújtak. Undorító hogy sok dohányos nem tartja tiszteletben a többi nem dohányzót!!!Az eldobált csikkekről nem is ejtek szót!
2009. nov. 5. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Amíg nem gyújtasz rá nyilvánosan és ezzel nem terhelsz másokat, addig az.
2009. nov. 5. 20:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Detto :))
2009. nov. 5. 20:36
 5/19 anonim ***** válasza:
magánügy. ahogy a drogozás is, amíg a hatóság nem tud róla.
2009. nov. 5. 21:10
 6/19 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm..:)amúgy egy fogalmazást kell írnom erről,ezért tettem fel a kérdést..):én magam a nemdohányzók "táborát" erősítem...:)
2009. nov. 6. 15:29
 7/19 anonim ***** válasza:
én dohányzom és mindig próbálom úgy csinálni h másra ne menjen a füst. annak ellenére h cigizek a másik füstje ami a pofámba jön az nekem se tetszik.
2009. nov. 6. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Akkor légyszíves írd bele a fogalmazásodba, hogy minden embernek a magánügye mit csinál, ha a nemdohányzó elhúzhat mellettem az A8-as Audijával a képembe és a levegőbe eregetve azt a rengeteg (!!!) szennyezőanyagot akkor én is a képébe fújhatom a dohányfüstöt. Sőt arról sem én tehetek ha valaki egyedül él de mégis 3 szobát fűt fel, megint csak a káros anyag kibocsátást növelve, mivel a fűtés fogyasztja a lakások energiaszükségletének 70%-át. Erre valahogy nem szeretnek gondolni az antidohányosok, igaz? Ha másnak joga van az egészséges élethez (vágják ezt a dohányosok képébe) akkor nekünk is! Én mindent megteszek, hogy védjem a környezetemet mások mégis elcsúfítják, tönkreteszik. Nem ilyen apróságokon kéne lovagolni és másokat cseszegetni vele mikor így is úgy is bekerül ugyan az a mennyiségű szennyezőanyag minden ember szervezetébe aki csak kiteszi a lábát az utcára vagy leemel és megeszik egy almát a zöldséges polcáról.

A nemdohányzás melletti kampány csak bizonyos emberek kisebbségi komplexusának és fontoskodási mániájának ad helyet. Ugyan azt az energiát sokkal hasznosabb dolgokba is fektethetnétek!

2009. nov. 7. 14:06
 9/19 anonim válasza:
67%

ez előző hozzászólónak üzenném, hogy ez a legnagyobb baj hogy mindenki így gondolkodik, hogy ha más is csinálja akkor ö mért ne...csak majd pár év múlva amikor a földnek kifogy minden energiaforrása és a levegő olyan szennyezett lesz hogy nem kap majd levegöt az ember akkor kapcsol majd hogy milyen jó lett volna elöbb odafigyelni ilyenekre...!

És szerencsére egyre több autó gyártó cég igyekszik hibrid autókat előállítani és egyre kisebb fogyasztású autók vannak úgyhogy elég béna dologba kötöttél bele!

én nem dohányzom és nem a környezet szennyezés vagy saját egészségem érdekében nem, hanem mert iszonyatosan igénytelennek tartom hogy emberek többsége már messziről bűzlik az undorító cigaretta füsttől!!!

2009. nov. 9. 13:39
 10/19 anonim ***** válasza:
46%

Épp ma van a 21. füstmentes napom, és beszólnék. Érdekes, hogy mennyire szépen védik magukat a bűzt eregetők. Hogy én oda bírtam figyelni másokra... A csikket el tudtam cipelni a szemetesig... Abba tudtam hagyni teljes nyugalommal egy jó évtized után... Lehet védekezni, persze. Csak marhára egyetlen egy ember szopja be az "érveket", meg néhány falkatárs, akik szintén köszönik szépen, maradnak a céltalan füstölésnél.

Nem könnyű átváltozni nemdohányzóvá, miközben szívja az ember, de gondolom érthető, nem is lehetetlen. Aki észreveszi, hogy az önuralom nem a saját szándékaid letiprását, hanem az előre eldöntött úton haladást jelenti első sorban, az észrevette azt is, hogy túl van vetítve ez a "leszokás" dolog.

Szóval nem magánügy. Szívesen elmondanám minél több embernek bővebben is, hogy mennyire nincs helye az életünkben. Az már csak hab a tortán, hogy mi társadalmi károkat okoz, első sorban a nemdohányzók zsebére és egészségére kihatással, miközben a gyártót törvény kötelezi, hogy pattintsa le magáról a felelősséget egy frankó kis gyászkerettel.

2009. nov. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!