A dohányzás magánügy szerintetek?
Kedves utánam szóló! Én nem úgy gondolkodok, hogy ha másnak lehet akkor miért ne, én úgy gondolkodok, hogy ha én teszek valamit az elveimért akkor más mért nem? És mégis miért velem kötegszik? Nincs autóm, jelenleg nincs saját lakásom és napi 3 szál cigarettát szívok el. De ha egy dobozzal szívnék az sem lenen a közelében sem egy Hibrid autó szennyezőanyag kibocsátásának ami nem is olyan alacsony! Átlagszinten van, bár haladás ez is! Én nem azokat az embereket basztatom akiknek a munkájához, a megélhetőségéhez kell autóba ülni, hanem azokat, akik megveszik 12l-es fogyasztású Mercit csak azért hogy a boltba el tudjanak vele menni meg kocsikázni tudjanak a városban. A szennyvíz a folyókba folyik, a kén-dioxid meg a levegőbe, aztán húdefuri ha csíp az eső..
És valaki a dohányosokat basztatja? És társadalmi blablablára hivatkozva?? Bárcsak minden ember otthon ülne békében és szívná a dohányát/füvét, amije van. Az emberiség sosem lesz már normális?? Tudjátok, mint régen, mikor még nem hittetek a reklámoknak..
"Kedves" előttem szóló!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Te elhiszed amit mondasz. Jössz először az A8-as audival. Ha minden nemdohányzó olyannal közlekedne, Te nem tudnád ránk fújni a füstöt.Én több száz, de inkább ezer embert ismerek, látok, aki dohányzik. Ezzel szemben egyet sem, akinek boltba járni van mercije. Az eső még sosem csípett, bár van rá esély a jövőben, de nem csak az autók miatt. Viszont! Nap mint nap belefújják a füstöt a pofámba! Egy barátom egy hétig babot evett meg káposztát és ha ráfújták a füstöt, jó esetben odapukkantott egyet. Nem tetszett a füstölőknek. Ezt viszont én nem értem miért??? Folytathatnám még, de becsukom inkább az ablakot, mert egy üzlet felett lakom és a bolt előtt cigiznek a "normális" emberek és bejön a füst. Büdös, koszos, füst.
A dohányzás nem magánügy!
Jogom van hozzá hogy ott füstöljek ahol akarok (kivéve ha tábla utasít arra hogy NE tegyem) a nemdohányzó antidohányosnak meg van két lába és joga is ahoz hogy arébb menjen.
Kiborító hogy ha valaki valamit élvez (akár függőség akár nem) rögtön terem a földböl 1000 köcsög aki el akarja rontani az örömét.
Ezuttal szeretném üzenni az antidohányosoknak: Huzzatok egy szemétégető mellé tüntetni a GP-esekkel, nem mi csesszük szét a légkört. Ha meg valami nem tetszik, várom a maileket!
Kedves kérdező!
Remélem nem a Szivárvány-híd versenyhez kell a fogalmazás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!