Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás magánügy szerintetek?

A dohányzás magánügy szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Kedves utánam szóló! Én nem úgy gondolkodok, hogy ha másnak lehet akkor miért ne, én úgy gondolkodok, hogy ha én teszek valamit az elveimért akkor más mért nem? És mégis miért velem kötegszik? Nincs autóm, jelenleg nincs saját lakásom és napi 3 szál cigarettát szívok el. De ha egy dobozzal szívnék az sem lenen a közelében sem egy Hibrid autó szennyezőanyag kibocsátásának ami nem is olyan alacsony! Átlagszinten van, bár haladás ez is! Én nem azokat az embereket basztatom akiknek a munkájához, a megélhetőségéhez kell autóba ülni, hanem azokat, akik megveszik 12l-es fogyasztású Mercit csak azért hogy a boltba el tudjanak vele menni meg kocsikázni tudjanak a városban. A szennyvíz a folyókba folyik, a kén-dioxid meg a levegőbe, aztán húdefuri ha csíp az eső..

És valaki a dohányosokat basztatja? És társadalmi blablablára hivatkozva?? Bárcsak minden ember otthon ülne békében és szívná a dohányát/füvét, amije van. Az emberiség sosem lesz már normális?? Tudjátok, mint régen, mikor még nem hittetek a reklámoknak..

2009. nov. 10. 11:21
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"Kedves" előttem szóló!

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Te elhiszed amit mondasz. Jössz először az A8-as audival. Ha minden nemdohányzó olyannal közlekedne, Te nem tudnád ránk fújni a füstöt.Én több száz, de inkább ezer embert ismerek, látok, aki dohányzik. Ezzel szemben egyet sem, akinek boltba járni van mercije. Az eső még sosem csípett, bár van rá esély a jövőben, de nem csak az autók miatt. Viszont! Nap mint nap belefújják a füstöt a pofámba! Egy barátom egy hétig babot evett meg káposztát és ha ráfújták a füstöt, jó esetben odapukkantott egyet. Nem tetszett a füstölőknek. Ezt viszont én nem értem miért??? Folytathatnám még, de becsukom inkább az ablakot, mert egy üzlet felett lakom és a bolt előtt cigiznek a "normális" emberek és bejön a füst. Büdös, koszos, füst.

2009. nov. 12. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
Én nem hiszem hogy tényleg komolyan mondtad a mondandódat, legalább is az első felét. Mert akkor nem Magyarországon élsz. A másik felét tudom hogy komolyan gondoltad, már az elején leírtam hogy ez az antidohány kampány bizonyos kisebbségi komplexus levezetése. Szóval befejeztem, inkább mentálisan viszonylag egészséges emberekkel tárgyalok.
2009. nov. 12. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

A dohányzás nem magánügy!

[link]

2010. máj. 26. 07:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Szóval nem!: "Évente több mint 19 000 NEMDOHÁNYZÓ hal meg Európában a PASSZÍV dohányzás következtében! A szívbetegség kockázata 25%-kal magasabb azok körében, akik passzív dohányzásnak vannak kitéve. A cigarettafüst 85%-a két slukk között keletkezik. Tízszer annyian halnak meg otthoni, mint munkahelyi passzív dohányzás következtében. A dohányzás tiltása a nyilvános helyeken 8%-kal csökkenti a tüdőrákot, és akár 30%-kal az asztmát vagy a krónikus hörghurutot."
2010. máj. 26. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Jogom van hozzá hogy ott füstöljek ahol akarok (kivéve ha tábla utasít arra hogy NE tegyem) a nemdohányzó antidohányosnak meg van két lába és joga is ahoz hogy arébb menjen.

Kiborító hogy ha valaki valamit élvez (akár függőség akár nem) rögtön terem a földböl 1000 köcsög aki el akarja rontani az örömét.

Ezuttal szeretném üzenni az antidohányosoknak: Huzzatok egy szemétégető mellé tüntetni a GP-esekkel, nem mi csesszük szét a légkört. Ha meg valami nem tetszik, várom a maileket!

2010. júl. 21. 07:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Említést érdemel, hogy abbahagyás után elmúlik mindenkinek az összes olyan gondja, amit a te dohányzásod okoz neki. És ebbe te is beletartozol a reggeli csulás köhögéssel, a messzire bűzlő fejeddel, a legergyább költekezéssel, a legszánalmasabb szolgasággal. Hihetsz egy exdohányosnak, elég nagy öröm lépcsőzni, futkosni, bringázni rohadt agresszívan és tartósan, és ilyeneket simán nem lehetett, amikor a büdösök táborát erősítettem. Három hétig ügyelned kell, hogy igyál vizet, mert csak szomjas vagy. Ami marad, az egy nevetségesen gyenge elvonási tünet, tényleg hasonlít a szomjúságra. Három hét el-elkalandozó figyelem. Az ingerlékenységről szóló meséknek egyáltalán nem kötelező megfelelni, ha érted mire gondolok. Nyilván lerakni se kötelező, de akkor ne lódíts magadnak, hogy te se büdös nem vagy, se tahó. Hidd el egy exdohányosnak, az az első lépés, hogy elkezded látni, ami tényleg van. Megéled az összes szálat, elejétől végéig, minden nap. Így indul. A cigi is megunhat téged, csak mondom. Kár bedőlni az agresszív rejtett promónak. Másokra nézve is bajos, igen. Ennyit kellett felfogni.
2010. júl. 21. 08:35
 18/19 anonim válasza:
50%
Kedves kérdező!Egy gond van a Te kérdéseddel:ezt a fogalmazást NEKED magadtól kellene arra a bizonyos versenyre megírnod!Nem pedig mások véleményét összeollózva kreálni!!Remélem ez eszedbe sem jutott!
2010. nov. 17. 16:46
 19/19 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Remélem nem a Szivárvány-híd versenyhez kell a fogalmazás :)

2010. nov. 28. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!