Dohányzás. Amig szívod a cigit magánügy, de ha kifujod az már közügy. A sziváshoz semmi közöm, de a kijövetelhez van! Provokativ, de nincs igazam?
"Tüdőrákkal még sokáig rontanád itt a levegőt."
Kicsit pikánskifejezés jelen témában a "rontanás a levegőt", nem? :)
"amíg engem nem zavar mennyi csikket söprök össze addig neked kuss a neved!"
Azért ez nem egészen így van, de ezen nem állok most neki vitatkozni. Pláne nem veled. :)
Na, akkor foglaljuk össze: tehát neked jogod van ott fújni a füstöt, ahol akarod, hiszen te kulturáltan elfújod másfelé, csupán a puszta véletlen, hogy valahogy valaki meletted húzza az orrát, mert nem esik neki jól?
Jaa, hogy neked ehhez jogod van, mert szarul érzed magad nélküle. Nekem jogom van nem szívni, mert szarul érzem magam tőle. Ki vagy te, hogy meghatározd, mit szívjak? Te szívjad: ott, ahol engem, mást, nem zavarsz. Otthon annyit füstölsz, hogy bele is fulladhatsz. :)
Amúgy meg, megnézem, ahogy napi szinten, télen-nyáron öltönyben lebiciklizel 30-40km-ert, mert mondjuk a munkahelyed sétával nem megközelíthető... Hajrá! Én is bringázok, ha tehetem, de vannak alkalmak, és helyzetek, amikor nem lehetséges.
A másik: ha elég kemény gyerek voltál, hogy rágyújts, akkor legyél elég kemény akkor is, amikor ki kell bírnod nélküle. Én is mosdok, fürdök, hogy büdösen ne menjek emberek közé. Te meg róbáld kontrollálni a szenvedélyed. Mit szólnál hozzá, ha az én "szórakozásom" az lenne, hogy PVC rudakat gyújtanék meg, és fújnám a füstöt? És a szél "véletlenül" pont a te pofádba (hogy téged idézzelek) száll? Gyanítom kikérnéd magadnak, amikor már nem kapsz levegőt... Én meg a képedbe röhögnék, hogy nekem ehhez jogom van. Na?
"A füstöm elszáll és kevesebb kárt okoz neked, mint a dízelesek füstje, úgyhogy akadj le a témáról."
Ha levizelem a fejedet, az is megszárad előbb-utóbb, és mégcsak rákos sem leszel tőle.
Igen, a kérdés provokatív...
Nem, semmi közöd hozzá...
Igen, jogos felhozni az adót, mert oda megy, ahová kell, az pedig a költségvetés...
Nem, a dízeles autók nem a szükséges roszak, mert ma már léteznek alternatív megoldások is az autók meghajtására, amik nem bocsátanak ki káros anyagot...
És tényleg leakadhatnál a kérdésről...
Úgy gondolom, hogy jogos dolgokat vetettem fel. Tudod egy vitának ott van vége, ha az egyik fél nem tud válaszolnia másik felvetéseire, de ez annyira frusztrálja, hogy átmegy inkább személyeskedésbe mint pl.:
- "költözz tanyára"
- "A tarkólövés sem, és remélem te azt kapsz. Tüdőrákkal még sokáig rontanád itt a levegőt"
- "csak pampogsz itt eszetlenül. [...]Úgy gondoltam elég lesz, ha a te értelmi szintedre süllyedek, de lejjebb már nemtok menni"
Azért szeretek ilyen válaszokat kapni mert ezeken érződik a tehetetlen düh, amit az vált ki, hogy te is tudod: nincs igazad, de beismerni nem akarod.
További szép napot! :)
iDev örülök, h csak arra ment ki a kisded játékod, h kielégítsük az önelégült fejedet! xD
Neked is szép napot :D
@12:13
A kettő nem összehasonlítható és téged minősít ez a hozzáállás, nem engem.
@11:55 iDev
"De ha ezt eddig is így tetted, akkor meg nem te vagy a feltett kérdés "célközönsége"."
Akkor nyilván félreértettem valamit, amikor folyamatosan azt látom, hogy egyes túlbuzgó nemdohányzók attól is pánikolnak, ha 5 méteren belül vagyok, szabad téren, de ki merem engedni a füstöt a másik irányba, mert félnek, hogy egy szellő feléjük fújja és akkor irtó büdik lesznek, meg csípi a szemüket és tüdőrákban fognak meghalni. Erre jó ez az egész kampány, hogy őket felesleges mértékben pánikoltassák, másra nem. De semmi gond, legalább lesz munkája a pszichológusuknak és fejlődik a gazdaság.
"@12:13
A kettő nem összehasonlítható és téged minősít ez a hozzáállás, nem engem. "
Nekem büdös és gusztustalan ez is, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!