Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Felragaszthatok egyszerre kettőt?

Noja82 kérdése:

Felragaszthatok egyszerre kettőt?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam 5mg-os nikotin tapaszt, de gyengének bizonyult. Kb. 10-os kellene. Felragaszthatok egyszerre kettőt?
2011. febr. 4. 12:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tényleg ne figyelj oda ezekre az idióta, mocsok offolókra, csak kötekednek, ha valaki cigizik azért , ha le akar szokni azért, semmi sem jó nekik! Tehetnek egy szívességet...

Előző kollégának van igaza, 1 hét pokol és könnyebb lesz.

DE!

Gyógyszerészetileg rakj fel 2 tapaszt, attól nem lesz bajod ha amúgy a 10-est használtad. ( Bár tapasztalatból én inkább a rágót ajánlom, a fixációt is oldja, ha neked nem akkor is megérhet egy próbát.)

Üdv

2011. febr. 4. 20:36
 12/16 anonim válasza:
38%
"Igazán nem szeretnék leszokni, csak úgy érzem muszáj lenne." - Na, ennél a mondatnál el is buktad a leszokast.
2011. febr. 5. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:

""Igazán nem szeretnék leszokni, csak úgy érzem muszáj lenne." - Na, ennél a mondatnál el is buktad a leszokast."

Ha nem lennék úriember azt kellene mondanom, hogy maga egy barom.

2011. febr. 5. 13:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Legalább azt az információt megkaptuk rólad, hogy nem vagy úriember!
2011. febr. 6. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Na nem kell úgy felkapni a vizet :), nem olvasol tán Rejtő könyveket? Az előbbi válaszadó csak arra utalhatott szerintem.

Egyébként én is inkább azt javasolom, hogy vegyél 10-eset addig bírd ki 5-el, de inkább rágó vagy elektromos cigi.

Üdv

2011. febr. 7. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
szóval az a helyzet,hogy én is 22 év után "szoktam le"mert munka nélküli lettem.rettenetesen szenvedtem,és nem gyújtottam rá!de ha tehetném és meg engedhetném anyagilag,akkor szivnám tovább ma is,ja és kivánom is.ezzel csak azt akarom mondani,hogy tényleg fejben döl el minden..
2011. febr. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!