Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás + sport egyszerre?

Dohányzás + sport egyszerre?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok, akik sportolnak és dohányoznak? Hogyan bírjátok ki az edzéseket és meccseket? Mióta cigiztek és az edző (ha tudja) mit szól hozzá? :D
2010. aug. 19. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Simán. 3éve. Semmit.
2010. aug. 19. 23:40
 2/10 A kérdező kommentje:

Mit sportolsz? :D

Akkor azt mondod, hogy ez csak egy "tévhit", hogy a kettő nem fér meg egymás mellett? Vagy azért bánod te is?

2010. aug. 20. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Arobatikus Rock And Rollt táncolok - inkább számít sportnak, mint táncnak - majd 18 éve. 6 éve dohányzom, az elején megnehezítette, éreztem a tüdőmön, hogy nehezebben kapja a levegőt, aztán hozzászokott. Az edzőm azt mondta, hogy addig amíg nem hízok nem szól bele, viszont az sem érdekli ha a színpad közepén esek össze, mert nem megfelelő az oxigén ellátásom. Saját döntés.
2010. aug. 20. 14:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem! Végülis igazat mondott, a te döntésed az egész! :)

Egyébként jó az akrobatikus rock and roll, nekem tetszik! :D

Kort és nemet írnál?

2010. aug. 20. 14:51
 5/10 anonim válasza:

Én tornáztam,és futottam is.(keveset)Sőt egy időben renszeresen jártam kondizni.Levezetésként rágyújtottam :)

Szerintem,ha nem dohányoznék,jobban bírtam volna szusszal.

2010. aug. 21. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez hogy tudja az edző ez olyan hogy én táncos vagyok és a társulat fele cigizik!!És ebbe a dohányzós félbe tartozik a művészeti vezetőnk is...szóval:D
2010. aug. 22. 17:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Aha! Hát ez így érdekes... :D Mindenhol másmilyen a vezető felfogása... :D
2010. aug. 22. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:

14:24-es vagyok.

21/N

Viszont az is tény, hogy tőlem sokkal többet vár, mint a nemdohányzóktól, általában arra, amit a dohányosok rontanak el, jobban ki van élezve...

Én választottam, én is tűröm el.

2010. aug. 24. 13:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2010. aug. 24. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
igen, simán. 1 éve.
2011. máj. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!