Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Felragaszthatok egyszerre kettőt?

Noja82 kérdése:

Felragaszthatok egyszerre kettőt?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam 5mg-os nikotin tapaszt, de gyengének bizonyult. Kb. 10-os kellene. Felragaszthatok egyszerre kettőt?
2011. febr. 4. 12:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
fél de ez pazarlás lenne. mióta dohányzol?
2011. febr. 4. 12:11
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem!!
2011. febr. 4. 12:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Na most akkor igen, vagy nem! Kb. 10 éve dohányzom. Az is pazarlás, ha felragasztom, de semmit nem használ szerintem. :)
2011. febr. 4. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
semmi nem kell hozzá hogy leszokjá csak nem más mint AKARATERŐ :)
2011. febr. 4. 14:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Fogadni mernék, hogy te sosem dohányoztál! Ez olyan, mintha egy húsevőnek azt mondanád legyél vegetáriánus. Nem olyan egyszerű! Ha az élet probléma mentes lenne, akkor kellene csak az akaraterő. Aki dohányzik, és tele van az élete problémákkal és gondokkal, annak azért kell más is.
2011. febr. 4. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
38%

14:50 védelmében csak magamat tudom idézni:

"Gondolom a dohányosok cigivel a kezükben születtek és ezért nem tudják abbahagyni. Ne vinnyogjatok már itt a cigiért. Legyen bennetek tartás és ne gyújtsatok rá. Ennyi...! Nekem is és másoknak is sikerült, csak mi ahelyett, hogy elméleteken gondolkodnánk, hogy miért is nehéz nem rágyújtani inkább erőt vettünk magunkon.

Több mint egy éve nem cigizem (10 év napi másfél doboz után), sőt, hogy méginkább kínozzam magam elszívtam egy cigit 11 hónap után és jól esett, de azért sem szívtam többet. Most már nem is fogok!

Kitartást kívánok mindenkinek, mert csak ennyi kell hozzá."

2011. febr. 4. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Ha akkor kemény voltál amikor rászoktál, akkor legyél most is az!
2011. febr. 4. 15:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy mindenki ilyen rendes volt, és válaszolt a kérdésemre!
2011. febr. 4. 15:42
 9/16 anonim válasza:

Szeva sorstars! En is leszokoban vagyok, 10 evig szivtam, piros Roy napi 1 doboz elpattant. En azt mondom, nagyjabol 1 hetig ne tapaszozz, CSAK az akaraterodre tamaszkodj. Ha azt atveszeled, onnantol segits ra tapasszal. A szervezeted hozzaszokik a nikotin elvonashoz, kozben nyalokazz, ragozz, mindig legyen vmi ragcsad - majd amikor ezzel megvagy, nyomasd a tapaszt, es ugy fogod erezni, hogy eleg 1. De elobb mindenkepp agyban es lelekben jatszd le magaddal a dolgot. A beugato csicskakkal nem kell foglalkozni, pontosan ezeknek nincs fogalmuk az akaraterorol. Kivancsi lennek, hogy allna az a nagy pofajuk, amikor a sajat gyengesegukkel kellene szembenezniuk. Menni fog, sz@r nagyon, de sikerulni fog a leszokas! Csak ne felejtsd el, semmit nem er onmagaban a tapasz, rago, biorezonancias bohockodas, vagy csodaszer - a kulcs Te vagy. Szenvedni kell a valtozasert, de ezt ell kell fogadni es tudatositani. Minden mas konnyebbnek tuno ut ugyanoda vezet vissza, ahonnan indultal.

Sok sikert es kitartast! Szukseged lesz ra

2011. febr. 4. 18:12
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Köszi a biztatást! Hidd el igyekszem, csak most úgy áll a dolog, hogy egész nap itthon vagyok, mert munkanélküli lettem, és emiatt még több cigit szívok. Napi 1 doboz vékony mentolos Bond megy el. Igazán nem szeretnék leszokni, csak úgy érzem muszáj lenne. Ezért nem sok akaraterőm van! Viszont régebben az erősebb tapasz segített. Csak ez most gyenge! :(

2011. febr. 4. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!