Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füvezésnél a bongban a víz...

Füvezésnél a bongban a víz kiszűr valamit?

Figyelt kérdés

szal hogyha drogozásra gondolunk, arra a fajtára amiért az ember ölni is képes, akkor erre a bongra gondolunk, meg a benne lévő fűre?

csak kiváncsiságból

2011. jan. 11. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"szal hogyha drogozásra gondolunk, arra a fajtára amiért az ember ölni is képes, akkor erre a bongra gondolunk, meg a benne lévő fűre?

csak kiváncsiságból"

Lehet hogy csak nekem van este, de ezt a szóhalmazt nem igazán értem. :S Pontosítanál kicsit...

2011. jan. 11. 22:32
 2/9 A kérdező kommentje:

hát hogy amikor mondjuk egy tanár mondja a diáknak, hogy ne próbálja ki mert olyan brutálisan rá fog szokni,

akkor arra gondol amikor az ember bongból szívja?

2011. jan. 11. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem meg fogom érteni a kérdést de csak még jobban bele gabajodok :D

Amúgy meg Bongbol szívják vagy cigiből, ugyan úgy rá lehet szokni, csak az emberen múlik...

2011. jan. 11. 22:48
 4/9 Phoney ***** válasza:
100%
Nem, ez az, amikor reggel üresen találom az abszintosüveget és a dzsinesüveget egyszerre, és akkor ölni tudnék, az a drogozás, illetve az nem, mert akkor épp elfogyott.
2011. jan. 11. 22:52
 5/9 A kérdező kommentje:
tom h cigiből meg bongból is szívják, de a bongból "egészségesebb" ? (a gyengébb értelműek kedvéért felhívom a figyelmet az idézőjelekre.)
2011. jan. 11. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is tom...

A bongból nagyobb mennyiségű füst jön ki, egyszer próbáltam úgy, fulladoztam is utána... Szerintem bongbol károsabb, de a fene se tudja...

2011. jan. 11. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

A bong azért lehet egészségesebb mert ott nincs papír+van még mellé víz ami megszüri mégjobban a dolgot.

Saját tapasztalatom bongal egyszer volt, de nem emlékszek rá mert rohadtul be voltunk baszva(piától) és a bongba csak sima dohány volt... :D szval nem emlékszek h milyen volt.

18/F

2011. jan. 11. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

A bong nem attól "egészségesebb", hogy a drog hatóanyagát megszűrné. Ha ezt tenné akkor kutya se használná.

A füst szárazanyag (aka korom) tartalmát csökkenti valamelyest + lehűti a füstöt, így könnyebb beszívni és benntartani.

2011. jan. 12. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szűr ,csak hűt.
2011. febr. 7. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!