Az e cigi is ugyan olyan káros a fogakra,mint a tereák vagy a normális cigik?
Figyelt kérdés
Én tereát szivok inkább, de 3 éven belül elég sok fognyaki törésem lett,így gondoltam átálok az e cigire. De ha ugyan olyan káros, akkor maradok az iqosnál.
Tudom lekéne tenni,de nem tudom.
nov. 14. 17:51
1/5 anonim válasza:
Uristen a teratol tönkre fog akkor nekem is menni a fogam?? Több mint fél éve szívom már...Amugy elotte 2 évig e cigit szívtam, nem lett baja a fogamnak. Normál cigitől sincs baja a fogamnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Lehet csak rossz géneket örököltem és ezért ment tönkre. Mert van egy csomo ismerosom aki regebb ota cigizik es nekik jok a fogai
nov. 15. 16:46
3/5 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Amióta nem szívok normál cigit nincs problémám a fogakkal. Bár a fogaknál sokat segít, ha legalább reggel este fogatmosol jó alaposan. :)
A dohányzás inkább az ínynek árt, azért mert forró füst irritálja folyamatosan. De az IQOS-nál kisebb a hőmérséklet ami bejut, mint egy normál dohánynál.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem nem segit. Pedig mindig is ápolom őket.
nov. 15. 19:43
5/5 anonim válasza:
Én is sokáig voltam így. De inkább fogkövek jöttek folyamatosan és mondtam hiába mosom hiába mégis előjönnek, de hát csak én voltam a hibás, pedig genetikát meg mindenféle izét hibáztattam. Csak annyi, hogy rosszul is lehet fogatmosni, meg jól is lehet, illetve a fogselyem egy csodálatos eszköz. A fogkefe se mindegy és a fogmosási technika sem. Csak hát ezt nem tanították meg gyerekként, úgyhogy sok rossz fogam lett, amin ugye már nem segít semmi. De az, hogy új probléma legyen az már megelőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!