Nemzeti dohányboltban elfogadnak diákigazolványt?
Figyelt kérdés
Elmúltam 18 éves csak egyszer már elhagytam a személyim és azóta nem szeretem mindenhova hurcolni.nov. 15. 22:26
2/9 anonim válasza:
Hivatalosan nem. gyakorlatilag, ahogy az egyes mondja.
3/9 anonim válasza:
Rajta van a születésed dátuma? Természetesen elfogadják, hivatalos igazolvány.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Az eladó nem igazoltathat, neki csak annyi kell, hogy te hitelt érdemlően tudd igazolni, hogy elmúltál 18 éves. Erre, az én olvasatomban bármilyen fényképes igazolványt elfogadhat, amin egyértelműen kivehetően te vagy és rajta van a születési dátumod, ami szerint elmúltál 18. Ugye az is az ő hatásköre, hogy egyáltalán kér-e bármilyen okmányt, hiszen lehet, hogy már ismer vagy egyszerűen csak jól tippeli meg a korodat.
A személyit egyébként mindig magaddal kell hurcolni, ugyanis bármikor igazoltathat rendőr, akár az utcán sétálva is és neki nem jó a diákigazolvány, csak a személyi, jogsi, útlevél vagy a jövőben majd a DÁP.
6/9 anonim válasza:
És mi van, ha nincs az embernél, mert a sarki pékségbe ugrik le kenyérért?
7/9 anonim válasza:
#6: Ha hasonlítasz egy körözött bűnözőre, akkor megszívod.
8/9 anonim válasza:
És ha kiderül, hogy mégsem vagy bűnöző, akkor lehet perelni :D
bár elég balfasznak kell lenni, hogy ilyet benézzen valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!