Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Régi iqos készülékhez milyen...

Princess0410 kérdése:

Régi iqos készülékhez milyen alternatívák vannak? Heets helyett ugye

Figyelt kérdés

nov. 15. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
IQO ILUMA. Terea dohánytöltet kell bele. Annyi a különbség a heets és az terrea között, hogy a heetsnél a készülékbe van a fém ami felhevül, a terea-nál pedig minden szálba van benne és egy zárt dohánytöltet így nem kell a készüléket takarítani sem. :) Jobb megoldás.
nov. 15. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:
És az unicco kompatibilis a régi iqossal? Tudom az kicsit más mint a heets volt
nov. 15. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam.
nov. 15. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha régi heets felhasználású Iqos alatt a régi hevítőpengés Iqost érted, akkor igen, a Heet alternatívája az unicco, ccobato (az a gyártója, az utóbbi nikotinmentes termékeket jelölő név, az előbbi nikotinos, és nem dohánylevéből, hanem gyógynövényekből készül, ezért nem volt dohányboltokban régen, hanem sima boltokban és mióta államosították, azóta rosszabb is lett a minősége), de az unnico is kikerül a dohikból úgy néz ki.

Sőt, az ilumát is kivezetik (1 hónapja jött a mail kb), és tegnap meg ma jött az új mail, hogy nem klubtagoknak dec 9től lesz elérhető az új iqos, az Iluma I Prime. Klubtagoknak kicsit előbb és előrendelésre.

Az eddigi iluma, valóban indukciós módszerrel, mágneses technológiával gerjesztette a terea dohánytöltetekben lévő rozsdamentes acéllal bevont fém pengét, és úgy hevült, vagyis nem kellett takarítani, zárt az alja, nem hullik szét, nem olyan büdös. Szerintem ez a terea termék maradni fog az új iluma i primehoz is, bár még erről nem nyilatkoztak, de az, h nem írják, hogy nem így lesz, számomra azt sejteti, hogy így lesz. Annyi, hogy nekem már sajnos egy ideje a heets és a terea sem jön be. 2 évvel ezelőtt "még minden jóbb vót". Nemtom milyen módosítások történnek, de egyre nem finomabbak ezek.

Ja és még a hevítőpengés változathoz annyit, hogy volt korábban még több fajta termék, heets helyettesítő. Fooz néven pl, meg még sok más kisebb gyártó. Én kb végigpróbáltam és egyik sem jött be az uniccon kívül, de az is még az elején volt jó. Illetve a Philip Morris nem is ajánlja más töltetek használatát, mint az eredetit (nyilván). És amúgy annyiban van benne igazság, hogy amíg a heets csak dohányt égetett rá a pengére, ezekből a gyógynövényes liquides cuccokból azért valami más, olajos dolog is ráég és nehezen takarítható, de persze nem lehetetlen, csak oda kell figyelni rá. Az unicco elvileg árul sajátmárkás hevítőeszközt is a termékeihez, talán nem is drága, érdemes lehet arra áttérnie annak, akinek az bejött, meg ha nikotinmenteset akarnak szívni.

28/F

nov. 21. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!