13 és fél évesen ezüst bond-ot szívni?
hát, igen... :) 13 és fél éves létedre kokóztál már, DE azt nem tudod, hogy a congratulations azt jelenti, hogy gratulálok.
nem sokkal vagyok idősebb nálad, de komolyan hánynom kell ettől a világtól. hova süllyedünk? pár hónap múlva a 8 éves unokatesóm megkínál egy jointtal? istenem...
Egyszerűen nem jutok szóhoz...23 éves vagyok csak,nem volt olyan rég hogy 13 voltam,csak 10 éve,de ennyire nem volt durva a helyzet..milyen szöveg ez hogy rászoktam a vízipipára???Te hol élsz?Kokóztál?Igazi idióta vagy az biztos,meg az is hogy anyád helyében én megfojtanálak.
Általános iskolás kis suttyó....komolyan mondom beszarás.
utolsó!! istenem.. ennyire hülyék vagytok... 13 évesen kokózni, cigizni, vízipipázni?? hol él a világ, hogy ennyire debil?? úúúrrriisssttteeennn!!!! -> ez most azt akarta jelenteni, hogy az említett válaszadónak volt igaza, és csak hülyíted itt a jónépet? :) bár lehet, hogy félreértelmeztem, hisz fogalmazni nem tudsz...
ha jól értettem, akkor kérlek gondold át, mielőtt a többieket fizákod. mi vagyunk a hülyék? kikérem magamnak a többiek nevében is. nálad van rövidzárlat, ha ezzel szórakozol.
ha pedig nem jól értettem a kommented, akkor tartom magam az eddigi véleményemhez. (én írtam a congratulations-ös válaszokat.)
sztem te 1 IMÓ vagy :D
egyébként nagyon gáz amit művelsz. azt hiszed h nenő vagy? pedig tényleg nagyon szánalmas látvány ahogy a kis p*csök és p*nák cigiznek a téren mert ez kúl. sztem nagyon gyorsan legyél öngyilkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!