13 és fél évesen ezüst bond-ot szívni?
15:34-es!
én is pont erre gondoltam, hogy ugyan mi lehet egy 13 éves kölök életében az a kurv@ nagy feszültség amit a cigivel képes csak levezetni...
inkább mennél el sportolni, vagy vmi értelmeset csinálni, kérdező!
de tudod mit? szíjjad kettesével.
Szerintem délelőtt szívjál el egy doboz ezüstöt, délután meg egy doboz mentolost. Éjszakára meg szívjál egy harmadik fajtát. Pár éven belül kinyúvadsz a haverjaiddal együtt.
Majd ha "nagyfiú" leszel, HA egyáltalán megéred, majd nem felejtd el szorgalmasan fizetni a TB-t, mert a tüdőrák kezelése biztos sokba kerül majd. Bár ez tényleg a te problémád. Mondjuk az nem annyira, hogy cigizel, mert nem csak a saját szervezetedet károsítod vele, hanem a másét is.
Egyébként én is furcsállom, hogy anyukád hogy nem veszi észre, hogy bagózol, ha másról nem, hát arról, hogy jó büdös a ruhád...
Remélem, nem tűnt fejmosásnak, de ha nagyon ideges lettél, GYÚJTS RÁ, attól majd megnyugszol! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!