Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen módszerek vannak a...

Milyen módszerek vannak a tüdő "kitisztítására"?

Figyelt kérdés

Majdnem másfél éve dohányzom (kisebb-nagyobb megszakításokkal). Mindig a kék Bondot szívtam, és úgy döntöttem leszokom. Miféle módszerek vannak, hogy a tüdőmet hamarabb megtisztítsam a káros anyagoktól? Valamint milyen egyéb módszereket tudtok javasolni, hogy hamarabb le tudjam tenni a dohányt és ne is "vegyem vissza"?

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

2010. dec. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

a letevéshez akaraterő kell. meg sztem ne menj kocsmázni egy ideig. meg a berugást se ajánlanám.. :)

nekem is sikerült egy évig letennem. pusztán akaraterőböl.. de sajnos visszaszoktam rá... (barátnő miatt)

2010. dec. 12. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok. kitisztitás engem is érdekelne.. :D
2010. dec. 12. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
SZERINTEM a szauna tisztítja a légjáratokat.
2010. dec. 12. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Engem igazából azok a lehetőségek érdekelnek, amik nem kerülnek pénzbe. Gondolok itt a szaunára, ami nem ingyenes.
2010. dec. 12. 21:35
 5/5 anonim válasza:

a legjobb amivel tisztithatod a tudodet ha nincs penzed saunara akkor otthon csinalsz magadnak egy jo gozolest.ehhez edenyre vizre es foghagymara lesz szukseged vagy csak kamilla teara.vagy kerj tanacsot az orvostol mvel lehetne leghatasosabban felszakitani a lerakododtt mergeket.

a foghagyma az egyik legjobb termeszetes anyag ami tisztitja a legutakat.javaslom tegyel fel forrni vizet fozz benne szet par gerezd fokhagymat es torulkozovel letakarva a fejed gozoltesd magad tobbszor is hetente.a kamilla is jo de az kicsit szaritja a legutakat.megha sok foghagymat eszel is sokat segitesz magadnak.de tudom a foghagyma budos.ennek elkerulese erdekeben ajanlom a foghagyma kapszulakat(forever living products),de tudod ugyis magatol elkezd dolgozni ha leallsz vele.a leszokashoz sok ero es kitartas kell es amig fejben nem dontod el akkor nem igazan lesz sikeres az akciod.kell valam nagyon nagy indok amiert le akarod tenni!nekem igy sikerult.amkor meg jonnek az elvonas tunetei akkor nagyon sok sok erore lesz szukseged.nekem nagyon fajt amkor elkezdett tisztulni a tudom nem kaptam rendesen levegot es remegtem is na meg persze az anyagcserem se mukodott rendesen.szoval sok erot kitartast es turelmet.ja es meg valami:tenyleg jo kerulni a dohanyosokat amig a leszokas folyamataban vagy mert ha belelgzed a fustot akkor hiaba akrsz leszokni mert a tudod megkapja az adagjat es amikor nem leszel olyan helyen akkor ra fogsz gyujtani.

kitartas kitartas kitartas es nem leszel tobbe a cigi rabja..... :)

2010. dec. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!