Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ajánlanátok 1-2 képet a...

Ajánlanátok 1-2 képet a dohányzás hatásairól (pl dohányos tüdő betegségek ilyesmiről? ) Hogy valakit megijesszek vele és leszokjon.

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed, aki dohányzik, az nincs tisztában ezekkel a káros hatásokkal? Nagyon jól tudja, hogy mik lehetnek a következményei, csak épp lesz@rja. Olyan kifogások szoktak lenni, hogy valamiben úgyis meg kell halni, meg hogy xy is dohányzott, mégis 70-80 évig élt stb. Ezzel nem fogsz senkit leszoktatni.
2010. dec. 15. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez válasz volt a kérdésemre?
2010. dec. 15. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Itt tudsz válogatni, de amugy igaza van az első válaszolónak.Ezek a képek, meg ijesztgetések nem hatnak ránk, uh rá is gyújtok! :)

Elvégre valamiben valóban meg kell halni!!!

2010. dec. 15. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Már nem tudok többet belinkelni, az előző teljes válasz volt, de annyit hozzátennék, hogy hülyék vagytok, hogy inkább tüdőrákban, fájdalmak közepette haltok meg (10-20 évvel hamarabb), mint öregen, boldogan, természetes halállal.

És amikor kérdezem, hogy miért van ennyi öngyilkos (dohányos), akkor fel vannak háborodva, hogy a kettő nem ugyan az.

2010. dec. 15. 18:06
 5/8 anonim válasza:
Nagyobb az esélye, hogy elüt egy autó!
2010. dec. 15. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Wikipedia-n vannak keek a dohanyzas szocikkben
2010. dec. 16. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

"Valamiben meg kell halni..."

Ezt én is sokat mondtam, de leszoktam, és jobb így. És tudod mit? Inkább félrerakom azt a pénzt, és kajálok havonta egyszer a McDonald'sban egy jót bnőmmel. Abba is bele lehet halni, de az legalább finom.

2010. dec. 22. 16:23
 8/8 anonim válasza:
ne haragudj ez sem válasz a kérdésre, de szerintem senkit sem riaszt vissza, vagy a divat miatt vagy a társaság miatt úgyis elszív árki 1 szálat aztán többet
2010. dec. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!