Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány cigizik?
Nem a legfontosabb dolog semmiképp, de szerintem kifejezetten szexi tud lenni, ha stílusosan dohányzik egy lány ("dívásan")xD.
Ja és én nem dohányzom.
18/f
Te meg szűk látókörű vagy, és begyöpösödött.
És itt senki nem menőzik az iq-jával. Te mondtad, hogy a dohányosok hülyék, mi csak ellenérvet mondunk.
Miért látnám be hogy nincs igazam, ha egyszer az van?
Én nem azt mondom, hogy a dohányzás nem egészségtelen, de annyi más dolog van ami szintén az, erről még nem lesz buta valaki.
És még egy dolog: Ölheted magad, de könyörgöm, hogy a francba képzeled, hogy más is beszívja miattad a füstöt, ÉS mielőtt tiltakoznál, hogy te nem, elmondom, hogy csak akkor nem szívhatja miattad más a füstöt, ha otthon, egyedül cigizel. Ha az utcán is rágyújtasz, már nem mondhatod, hogy nem. (Ha ez nem igaz rád, akkor bocs. Akkor is vonatkozik rengeteg hülyére.)
Olyan idegesítő tud lenni, amikor megyek az utcán, szívom a friss levegőt (már ha van olyan. Sok az autó, de ezt se lehet a dohányzással összehasonlítani, ugyanis az autóra egy kicsit nagyobb szükség van.), és erre odajön egy ***** dohányos, és akaratlanul is beszívom a füstöt. Persze, menjek arréb, de:
1.)Nehogy már én legyek rá tekintetettel, ő szennyez engem.
2.) Ha például a zebra előtt állok a tömegben, hogy a francba menjek arrébb? És a buszmegállóba is annyi szemétláda dohányos van, hogy hiába megyek arrébb, ott is ott vannak.
Egyszerűen ennek az egész dohányzásnak semmi értelme, és aki azt mondja, hogy van, az hazudik.
ennyit erről.
Igen, ez bizonyíték arra, hogy vannak igénytelen dohányosok, de ez megtalálható ugyanúgy a nem-dohányosok között is, ettől még nem lesz az összes dohányos unintelligens. Az értelmes része nem a buszmegállóban áll meg cigizni, hanem 100 méterrel odább, dohányzásra kijelölt helyen szív, és akkor is figyel arra, hogy ne menjen másik emberre a füst.
Paraszt embernek ugyanúgy, ugyanolyan arányban megvannak dohányosok, nemdohányosok között.
Persze, csakhogy a nemdohányos parasztok nem szennyeznek senkit...
Ha valaki egy paraszt dohányos, egy paraszt nemdohányosra fújja a füstöt, az kéne legyen reakció, hogy jól megveri. ÉS akkor arányban lennénk. De a paraszt nem dohányosok nem ártanak semmit a paraszt dohányosoknak...
Én is olyan ideges vagyok már sokszor, hogy legszívesebben szétverném őket...
Igen? Ha egy paraszt nem dohányos cseszik átadni a helyét a buszon az öreg néninek, vagy hangosan bömbölteti a zenéjét, vagy nem képes befogni a száját, és csak ontja a baromságokat, vagy ha a nagy cég igazgatója a folyókba önteti szennyező vegyi hulladékokat, vagy ha 20-szor leszurkál egy ártatlan embert, azzal nem árt senkinek?
Most nem a paraszt dohányosokat akarom védeni, mert én is elítélem őket. De egyszerűen PARSZT EMBEREK vannak, nem pedig, dohányosok és nem-dohányosok.
Én nem erről beszéltem. A dohányosok is ugyanúgy gyilkolászhatnak, és szennyezhetik a környezetet. (Sőt a dohányosok még jobban szennyezik, mert a NAGY RÉSZÜK eldobálja a csikkeket.)
Én egyáltalán nem erre gondoltam. Én arra gondoltam, hogy míg a dohányosok szennyezik a ne dohányzók tüdejét, addig a nem dohányosok semmit nem vétenek ellenük. És én nem a gyilkolászásról beszéltem, mert mondom, a dohányosok is ugyanúgy gyilkolászhatnak.
Nem kell eltérni a témától.
Én sem ezt akartam mondani, csak úgy állította be, mintha aki nem dohányozna nem vétkezne semmi.
Egyébként környezetszennyezés szempontjából gyakorlatilag elhanyagolható a dohányfüst, és az hogy valaki eldobja-e a cigicsikket, az emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!