Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány cigizik?
13:42 -> te sem lehetsz valami okos, ha a két dolgot összekötöd. semmi köze az intelligenciának a dohányzáshoz. persze vannak primitív dohányosok, de a nem dehonyzák között ugyanúgy megtalálni.
kérdező -> szerintem annak, hogy dohányos fiúk sok esetben dohányos lányokkal vannak együtt, az annak is betudható részben, hogy "rászoktatják egymást" egy idő után. velem és a párommal is így volt (lány vagyok), én nem dohányoztam soha, aztán miután összejöttünk, és komolyra fordultak a dolgok, és vele voltam szinte állandóan, akkor úgy adódik a dolog, hogy néha-néha én is elszívtam 1-2 szálat (néha jól tud esni egy kis cigi), aztán később egyre több lett, most meg már nekem is külön doboz cigim van.
Ez nem törvényszerű, de így is eshet.
Na ugye hogy összeillik a kettő? (intelligencia-dohányzás)
Nem a primitív dohányosokról beszéltem, hanem az összesről.
Mindjárt el is magyarázom neked. Aki saját magát öli pénzért, az nem lehet normális ember. (Igen, mielőtt mondanád ez a piára, és a drogra is igaz.)
Itt van a te példád. Annyira "okos" voltál, hogy egy fiú miatt elkezdtél dohányozni.
SEMMI és SENKI miatt nem éri meg dohányozni.
Egyre több mégis a dohányos. Az intelligencia kihaló félben van.
istenem, te tényleg ennyire buta vagy?
amikor elkezdtem szívi csak ritkán 1-2 szálat, nem én költöttem rá a pénzt, mert akkor én is értelmetlennek gondoltam, a barátoméból szívtam, mert IGENIS egy szál cigi jótékony is lehet, amikor ideges vagy, megnyugtat, elűzi a fáradtságot stb.. később persze (mit tesz a rászokás) már saját kontóra is vettem, de már nem érzem pazarlásnak, mert szeretek cigizni.
Ja, és áruld már el, hogy a te hogy vetted le hogy egy fiúért szoktam rá? okoska.
Az hogy ő ott volt csak egy körülmény. ÉN MAGAM szívtam el egy kér szálat, mert JÓL ESETT, meg pedig, mert ő kényszerített rá, vagy feltétele lett volna a kapcsolatunkban...
hát igazad van.. az intelligencia kihalóban..
100%-ig biztos voltam benne, hogy ugyanezt az intelligenciás szöveget írod vissza nekem.
Szóval: 1.) Onnan vettem, hogy egy fiúért szoktál rá, mert az jött le a szövegedből. Az más kérdés, hogy te gyújtottál rá, nem volt muszáj, de ha nem egy cigis lett volna a barátod, nyilván nem szoksz rá/nem gyújtasz rá.
2.)A cigi csak akkor nyugtat meg, ha már rá vagy szokva, mert a nikotinra szüksége van a szervezetednek. Ha nem kapod meg a napi adagot ideges leszel, TEHÁT ha elszívod a napi cigit, lenyugszol.
Amíg nem vagy rászokva, addig biztos nem a cigi nyugtat meg, még ha szívása közben nyugszol is meg. Vagy bemeséled magadnak, hogy a cigi nyugtat meg, vagy csak simán ellazulsz szívása közben, nem gondolva a gondokra, ezért megnyugszol. Amit persze cigi nélkül is meg lehet tenni, úgyhogy teljesen felesleges.
10 érvet nem tudsz a cigi mellett, a cigi ellen pedig van vagy 50. Egyszerűen nem érdekli az embereket, hogy magukat ölik, ami megint csak a hülyeségre utal...
én csak a te "okosságodra" reagáltam szintén az intelligenciás dologgal..
és igenis megnyugtat a cigi akkor is ha nem dohányzol, arról ne nyilatkozz, amihez nem értesz.
Biztos az én IQ-m is a cigi miatt lett csak 129..:( a tied biztos sookkkal több, mert te nem dohányzol:( olyan szegény, szerencsétlenek vagyunk, mi, ostoba dohányosok:(
Itt menőzöl az IQ-ddal, mégse lehetsz százas, ha saját magad ölöd. Nem vagy képes elismerni, pedig ez az igazság.
Egy ember, aki naponta eltöri direkt a kezét, az normális? Ugye, hogy nem! Szerintem aki naponta direkt szennyezi a tüdejét, az se komplett. (És itt most nem az a lényeg, hogy naponta, vagy hetente.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!