Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 22:01
1/29 anonim válasza:
én eleve csak olyanokkal kezdek. nem akarom azt is hallgatni, hogy szokjak le róla, elég azt, hogy ne igyak. :)
3/29 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert sok nem dohányzó srác cigis csajjal jár.. :)
2010. dec. 7. 22:08
4/29 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a paplan. Pl. az egyik fősulis barátnőmmel rendszeresen kijárok 'cigizni', ami annyit tesz, h ő cigizik, és közben beszélgetünk. Nem zavar, mivel ő kulturáltan tudja kezelni a dolgot (nem az orrom alá fújja a füstöt, megtalálja a szemetest/ csikktartót, h a hamut, illetve a csikket oda dobja).
Ami furább, mikor 13-14 éves lányok halál menőnek érzik magukat attól, h ők dohányoznak, és nem nagyon zavartatják magukat, h esetleg ez mást zavarhat.
Persze amiket leírtam a férfiakra is vonatkozik.
5/29 anonim válasza:
Ha jó csajjal hoz össze a sors. Akk mind1 de oldja meg h ne érezzem rajta annyira.
18/F
6/29 anonim válasza:
22.10-es vagyok (és lány ) :D Bocsi, késő van, nem jutottam el odáig, h a kérdés a fiúkhoz szól :D (tényleg sry)
7/29 A kérdező kommentje:
Jaj semmi! :D
2010. dec. 7. 22:19
8/29 anonim válasza:
az életembe eddig 2 dohányos lánnyal hozott össze a sors, szerencsére rövid időre mert elég büdös volt a szájuk, illetve hát ez a dohányszag...
9/29 anonim válasza:
Azt, hogy FÚÚJJJ!!!
Össze nem jönnék egy dohányos csajjal. Lehet szép, de ha valaki dohányzik, az nem lehet okos. (Azért, mert dohányzik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!