Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigaretta vagy vizipipa?

Cigaretta vagy vizipipa?

Figyelt kérdés
Nekem a vizipipa a bejövős, ízes , nem annyira káros és nem leszek tőle büdös :D nektek melyik a kettő közül és miért?
2010. nov. 24. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egszerre a kettő : D, viccet félretéve, más-más, egyik ezért jó másik azért, a vizipipának előnye, hogy jó az íze nem lesz büdös stb stb... de számomra egy cigi elszívása maga a nyugalom, a kikapcsolódás, a problémák eltűnnek csak magamban vagyok és tudok gondolkodni
2010. nov. 24. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Én kb. átlagosan egy szál cigit szívok el havonta, viszont naponta kb. 3 pipát szívok el! Mellette sportolok és nincs semmi bajom, persze ha az olimpiára készülnék nyilván semmit sem szívnék de még egy pohár sört is max. 1-szer havonta innék meg! már 4 éve pipázok ennyit és nem köhögök, sőt, tüdőszűrésen is aztmondták nekem ahogy a fogorvosom is hogy látja hogy egyáltalán nem dohányzom, meglepődtek amikor elmondtam hogy de, csak vizipipázom!:D

Egyébként a kábulás nekem is volt az elején, ez széndioxid miatt van, de annak nincs maradandó károsodása, szóval csak pillanatnyilag érzed, egy idő után viszont megnő a szervezet széndioxidtűrése és egyáltalán nem fogsz majd kábulni!

2010. nov. 24. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
vízipipa <3 cigi tönkreteszi az életed, állítólag szálanként 8 perccel megrövidül az életed :S
2010. dec. 12. 20:06
 14/19 A kérdező kommentje:
tegnap voltam diszkóban, mihelyst belépek kibaxott bagószag és füst vett körül, mikor hazajöttem olyan büdös lett a sapkám meg a ruhám hogy az leírhatatlan -.-
2010. dec. 12. 21:05
 15/19 anonim válasza:
HA már valamelyik akkor inkább vp, abban sokkal kevesebb a káros anyag és mivel papír sincs az se károsít és az a evés szennyező anyag leragad a pipában szóval nagyon csekély mennyiség jut el a tüdőbe.
2010. dec. 16. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha valamelyiket kell szívnod, mert annyira jólesik, akkor egyértelműen vízipipa! Az előttem válaszolók miatt.

Az hogy káros -e? Mindenképpen. Van olyan káros mint a cigaretta? NEM, sőt.

Viszont szerintem , ha napi rendszerességgel pipázik az ember hozzá lehet szokni, tekintettel a nikotintartalomra. De heti szinten egy két tömés nem hiszem hogy túl nagy veszélyt hordozna.

Másrészről sokkal jobb mivel van egy kellemes szertartásos jellege, haverokkal, teával, sörrel :), beszélgetve pipázni kellemes kikapcsolódás.

Cigivel meg az a baj , hogy tényleg jó néha elszívni pár szálat, egyedül, de sajnos könnyen a rabjává válik az ember és nem tud meglenni nélküle. A cigi elsősorban nem egy olyan szenvedély ami akkor okoz örömet, ha szívod, hanem akkor okoz kínt amikor nem szívhatod.Ezért nem egy túl jó szórakozás. ( Igen persze itt jön a szokásos szöveg, drága,büdös,meghalsz , lábgombád lesz, leesell a lépcsőn...stb)

Üdv

2010. dec. 20. 09:06
 17/19 anonim válasza:

Szerintem is a vizipipa a jobb:D

Cigi büdös,és az íza is rossz ..

Vizipipának finom az íze nem leszel tőle büdös , és a szobábol is 1-2 perc alat kitudsz szellőztetni

éNa vizipiipánál maradok :)

2010. dec. 22. 17:04
 18/19 anonim válasza:
Ha valamelyiket muszáj választani akkor vízipipa. Ha egyiket sem muszáj a vp-t kipróbálásra még mindig ajánlom. A cigit semmiképp sem. Ostoba önpusztítás. A vízipipa meg elsősorban nem is arra megy, hogy akkor most jól kiütjük magunkat. Persze meg lehet csinálni de alaphangon nem ez a lényeg. (legalábbis nálam nem)
2011. jún. 1. 19:01
 19/19 anonim válasza:

Mindkettő :'/

15/F

2011. jún. 2. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!