Cigaretta vagy vizipipa?
Én kb. átlagosan egy szál cigit szívok el havonta, viszont naponta kb. 3 pipát szívok el! Mellette sportolok és nincs semmi bajom, persze ha az olimpiára készülnék nyilván semmit sem szívnék de még egy pohár sört is max. 1-szer havonta innék meg! már 4 éve pipázok ennyit és nem köhögök, sőt, tüdőszűrésen is aztmondták nekem ahogy a fogorvosom is hogy látja hogy egyáltalán nem dohányzom, meglepődtek amikor elmondtam hogy de, csak vizipipázom!:D
Egyébként a kábulás nekem is volt az elején, ez széndioxid miatt van, de annak nincs maradandó károsodása, szóval csak pillanatnyilag érzed, egy idő után viszont megnő a szervezet széndioxidtűrése és egyáltalán nem fogsz majd kábulni!
Ha valamelyiket kell szívnod, mert annyira jólesik, akkor egyértelműen vízipipa! Az előttem válaszolók miatt.
Az hogy káros -e? Mindenképpen. Van olyan káros mint a cigaretta? NEM, sőt.
Viszont szerintem , ha napi rendszerességgel pipázik az ember hozzá lehet szokni, tekintettel a nikotintartalomra. De heti szinten egy két tömés nem hiszem hogy túl nagy veszélyt hordozna.
Másrészről sokkal jobb mivel van egy kellemes szertartásos jellege, haverokkal, teával, sörrel :), beszélgetve pipázni kellemes kikapcsolódás.
Cigivel meg az a baj , hogy tényleg jó néha elszívni pár szálat, egyedül, de sajnos könnyen a rabjává válik az ember és nem tud meglenni nélküle. A cigi elsősorban nem egy olyan szenvedély ami akkor okoz örömet, ha szívod, hanem akkor okoz kínt amikor nem szívhatod.Ezért nem egy túl jó szórakozás. ( Igen persze itt jön a szokásos szöveg, drága,büdös,meghalsz , lábgombád lesz, leesell a lépcsőn...stb)
Üdv
Szerintem is a vizipipa a jobb:D
Cigi büdös,és az íza is rossz ..
Vizipipának finom az íze nem leszel tőle büdös , és a szobábol is 1-2 perc alat kitudsz szellőztetni
éNa vizipiipánál maradok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!