A vízipipa vagy a cigaretta a egészségtelenebb?
Sajnos tényeket nem tudok, de én, mint anti dohányos, inkább a vp-re szavazok. (Nem, nem azért, mert divat lett)
Egyszer-kétszer megesett, hogy rágyújtottam, de én a vízipipát, nem éreztem annyira erősnek. Tény, viszont, hogy ha sokáig szívod/szívjátok és levegőtlen/zárt helyen vagytok egy idő után oxigénhiány lép fel, ez nálam és az én körömben fejfájással jelentkezik, ilyenkor csak egy kis friss(ebb) levegőre van szükségünk.
A szipkát viszont, ha többen szívtok egy vp-t, mindig cseréljétek ki, mert mint írták fertőzés veszélye áll fenn, meg valljuk be, nem túl gusztusos (hiába nem vagy/vagyok finnyás).
Hát ezen lehet vitatkozni.
Ugyebár mint tudjuk, a cigiben a két fő káros dolog van: a kátrány és a nikotin. A kátrány a papírból jön, és mivel az a pipánál nincs, ezért kátrány nincs. A nikotin mennyisége viszont állítólag több, mint a cigiben. Az meg nemtudom hogy a víz mennyit szűr ki belőle.
Én így tudom, de mindenki mást mond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!