Egy hónapja szoktam le a dohányzásról és azóta alvászavaraim vannak. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Meddig tart ez? Mit tudtok tanácsolni?
Hát nehogy visszaszokj!
Én nem cigizek/tem, mégis velem is ez van.
Ez lehet attól, hogy leterheled az idegrendszered (sok gépezés), de lehet egyéb okból is.
Talán lehet a cigi miatt is, de ne szokj vissza akkor se!!!
Ember, nem voltál bunkó, és azt is tudtuk, hogy ez elvonásos tünet, és az sem kérdéses, hogy a rák és a nemalvás közül melyiket választom.
A kérdés - szerintem - elsősorban arra irányul, hogy hogyan lehet ezt kezelni, ugyanis a nikotinhiány szoros összefüggésben áll a kipihentséggel, ami egy öngerjesztő folyamatot indít be: minél fáradtabb vagy, annál erősebbek másnap a tünetek, és annál rosszabbul alszol, ezért még fáradtabb leszel másnap.
Az, hogy én végül feladtam, az az én gyenge kitartásomnak köszönhető, de tény, hogy a fáradtságnak is szerepe volt abban, hogy adott ponton pszichésen és mentálisan teljesen kezdtem szétesni, és úgy döntöttem, hogy inkább a házasságomat mentem, mielőtt késő lenne.
Mivel ilyen kevesen írnak ide, úgy gondolom, csak néhányunknál jelentkezhetett az alvászavar. Ami azért rossz, mert az igazán hasznos válasz az volna, ha valaki leírná, neki hogy sikerült átvergődnie ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!