Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Több, mint 1 év dohányzás...

Több, mint 1 év dohányzás után leszoktam már egy hónapja. Azt vettem észre, hogy egy kis súlyfelesleg jött fel rám pedig ugyanúgy étkezek. Ez majd idővel lemegy?

Figyelt kérdés

Lett egy kis hasam pedig pár hónapja még majdnem lapos volt és 71 kilóról felmentem 73-ra. (27N) (van amikor többet is mutat a mérleg)

Nem zabálok, ugyanúgy eszek ahogy eddig. Nagyon zavaró.

Néha bedobok egy snüsszt, de ennyi.

Teljesen hagyjam el a nikotint? Vagy még jobban fogjam vissza a kaját?

Szeretnék 60 kilóra lemenni mert jelenleg még elég kövér vagyok. (mások azt mondják pont jó, de nekem mégsem tetszik amit a tükörben látok)

Köszi ha tudtok segíteni.

ma 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Ez olyan, hogy lemegy ha ledolgozod.
ma 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egész biztos valamit eszel pluszban is, vagy egyszerüen jobban érzed az ízeket és ezért kicsivel többet eszel a megszokott ételekböl.

A nikotint hagyd el teljesen, mert csak ártasz magadnak, elönye meg nincs.

Az étrendednél meg figyelj oda picit, hogy csak addig egyél, amít tényleg éhes vagy, ne addig, amíg kifejezetten jóllakottnak érzed magad, meg adott esetben a kalóriaszámolás is segíthet.

A másik meg, hogy kezdj el rendszeresen sportolni (vagy többet vagy intenzívebben sportolni), akkor a felszedett pár kiló is lemegy, meg az alakod is pozitívabb, tónusosabb lesz.

ma 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Na én ezért nem merem letenni a cigit nem eszek sokat meg egészségesen eszek ha letenném a cigit híznék akkor is ha az étkezésemen nem változtatok?
ma 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!