Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan fogyjak le pajzsmirigy...

Hogyan fogyjak le pajzsmirigy és inzulin problémák mellett, ha semmi sem működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsokat szeretnék kérni, ki hogyan fogyott le a fenti problémák mellett. Gyógyszert nem szedek, mert az orvosok szerint határon belül vannak az értékek, nem kell rá gyógyszer.

sTSH: 3,98 uIU/ml

T3: 3,40pg/ml

T4: 1,3 ng/dl

Reverz T3: 0,5 ng/ml

Anti TPO: >1300

Terheleses cukor: 0’: 4,2 60’:3,3 120’: 3,0

Inzulin: 0’: 5,5 60’: 28 120’:16

Dietetikus írt étrendet, ahogy azt elkezdtem tartani 1 hét alatt híztam 3 kg-t. Utána visszatértem a saját étrendemhez és ebből lement 1 kg. Összesen kb 15 kg felesleg van rajtam 1-2 éve legalább. Sportolni heti 3-4x sportolok, egészségesen étkezem. Mit csináljak, hogy meginduljon végre a fogyás? Időszakos böjt? Koplalás? Már nem tudom. Köszönöm előre is a segítséget.

nov. 26. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Keress másik dietetikust.
nov. 26. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:

A dietetikushoz étkezési naplóval mentél? Másrészt az 1 hét alatt 3 kg az is lehet hogy több zöldséget írt elő, és a több rost miatt a beleidben emésztődő kaja súlya miatt lettél több. Egy nagyon jó dietetikust kéne keresned, aki nem csak előír valamit hanem el is magyarázza, mit fogsz tapasztalni, hogy ne ijedj meg ha többet mutat a mérleg ilyenek miatt.

Én is fogyok amúgy 1-2 nap alatt 1 kg-ot legalább ha jó sok csokit eszem (zöldséget és rostot pedig nem) de ez hosszú távon biztosan hízáshoz vezetne.

nov. 26. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Saxenda injekció lehetne megoldás, de azt hiszem ahhoz meg kevés a súly felesleged.
nov. 26. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Régebbi a kérdés, azóta hogy vagy? Sikerült picit leadni?

Milyen sportokat csinálsz?

jan. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!