Hogyan tudnék gyors súlyfeleslegre szert tenni így hogy
nem cigizek?
Figyelt kérdés
11 napja nem cigiztem és soha többet nem is fogok. 3 kilót híztam. Ugye fogok még hízni? De én ezt felgyorsítanám Hogyan és mit egyek hogy gyorsabban hízzak mert a konditerembe is megyek holnaptól.
2014. aug. 6. 10:35
1/8 anonim válasza:
Zabálj, zabálj, zabálj.
2014. aug. 6. 10:40
2/8 intrepid válasza:
Egyél úgy mint eddig, és pluszban bundáskenyér jókedvvel, bőséggel.
2014. aug. 6. 10:45
3/8 A kérdező kommentje:
:D De jót nevettem Akkor csak ennyi?
2014. aug. 6. 10:56
4/8 anonim válasza:
De ha azt akarod hogy ne csak zsirt szedj fel ,és ne nézz ki ugy mint egy telisz...t zokni,akkor járj el konditerembe,sportolj,és normális kajákat egyél.Sok csirkemellet,halat zöldséget,zabpehely rizs ,marhahus,és minél kevesebb cukrot és olyan kaját ami csak üres kaloriát tartalmaz,mert ezektől csak hájas leszel,gondolom azt nem szeretnéd...
2014. aug. 6. 12:05
5/8 Gabica12105 válasza:
szerintem sokat fogsz, nekem is volt egy ismerősöm decemberbe tette le a cigit és most meg alig ismertem meg nagyon sokat hízott
2014. aug. 6. 15:54
6/8 anonim válasza:
Hízni nem attól hízol, hogy letetted a cigit, hanem mert összezabálsz minden szart...
Ha el akarsz járni konditerembe, és azt szeretnéd, hogy jól nézz ki, akkor ajánlom figyelmedbe a sárgakapszula elolvasását kezdetnek, valamint, hogy ne itt tedd fel az efféle kérdéseket, hanem a sport mozgás rovatban...
ha minden szart összezabálsz, attól nem leszel nagy és izmos, attól csak, egy dagadék leszel... zsírból nem lesz izom, soha...
2014. aug. 6. 18:02
7/8 anonim válasza:
jah és egy kezdőnek konditeremben az első 1-1.5 évben realizálható tökéletes étrend mellett, havi 1kg izom, tehát a gyor hízást felejtsd el, havi 1kg nál több izmot, szteroidok nélkül, egyszerűen genetikailag lehetetlen, hogy felszedjél, ellenben a zsírpárnák tudnak nagyon gyorsan jönni, és, ha a zsírpárnák gyorsan jönnek, akkor a striák is elkerülhetetlenek, azok pedig örök életre szólnak...
2014. aug. 6. 18:05
8/8 anonim válasza:
amúgy mikor én letettem a cigit, 125kg voltam,
már 1-2 héttel miután letettem észrevettem, hogy fel tudok sétálni lépcsőn az emeletre, meg ilyen dolgok, én nagyon élveztem, hogy megjött a mozgásvágyam, kb pont akkoriban találtam rá néhány segítőkész emberre itt gyk-n a sport mozgás rovatban, és 40+ kg-ot fogytam, de ha nem szokok le a bagózásról, ez soha nem történik meg... nem csak hízni lehet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!