Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szokjak le a cigiről?

Hogy szokjak le a cigiről?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, 18 éves korom óta dohányzom.

Leszeretném tenni de a reggeli kávénál a legnehezebb nem rá gyújtani. Kávé függő is vagyok, ha nem innék nem tudnék dolgozni mert fájna a fejem.

Van hogy aztán egész nap elvagyok cigi nélkül , de reggel egyszerűen muszáj azt a 2 szálat elszívnom.

Valami tipp, tapasztalat ki hogy rakta le?

Allen Carr hangoskönyvét is meghallgattam már.

ma 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Champix nevű gyógyszer vált be
ma 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Champix az jo ötlet. Amugy együtt érzek veled. Én 20 éves vagyok, 16 éves korom óta cigizek, keveset szívok, de reggel kávé cigi nélkül úgy érzem ,hogy meghalnék. Ha nem iszom meg a kávémat meg nem szívom el a cigit reggel 8 óráig akkor nagyon éles, durva fejfájásom lesz.): Ez a nagyon éles fejfájás nálam a durva függőség jele. Meg sportolj és akkor kevésbé fogod kívánni.
ma 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
2 embert ismerek, aki letette, hosszú évek után. Mindketten eldöntötték, hogy holnaptól nem gyújtanak rá és sikerült. Óriási akarat kellett hozzá, pláne, hogy a kollégáik a mai napig dohányoznak. Még az is nehézség volt, hogy a többiek megértsék, hogy nem gyújtanak rá többet... Az egyik kb. 20 éve tette le, a másik kb. 1 éve. Mindkettőt "kísérti a múlt" és bizony időnként megkívánják, de ellenállnak. Szóval kitartás, akarat!
ma 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne vegyél és akkor nem lesz mit szívni.
ma 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!