Hogyan szokjak le a cigiről ha a baráti társaságom összes tagja cigizik? 16/F
Figyelt kérdés
Általában nem szoktam cigizni egyedül és a társasággal 4 hónaponta találkozok 1-3 hétre mivel külföldön élek és nehéz megállni hogy ne gyújtsak rá amikor velük vagyok. Szóval kocadohányos vagyok. Nem szeretném megszakítani a kapcsolatot velük mivel pelenkás korunk óta ismerjük egymást.
Esetleg valaki tud adni tanácsot?
2021. aug. 28. 16:30
1/7 anonim válasza:
Mondj nemet. Attól még nem fognak kitagadni nyugi :D Ne fogadd el ha kínálnak, és ne vigyél magaddal cigit, ha nem akarsz rágyújtani.
2/7 anonim válasza:
Az első tökéletesen leírta, nemet kell mondani.
3/7 anonim válasza:
Ha a haverjaid leugranak a hídról, te is leugrasz? Nem kell azt csinalnod amit mások. Ez egy függőség típus, amit te idéztél elő, de amiről le lehet szokni, csak tenni kell érte. Más nem tud leszokni helyetted.
4/7 anonim válasza:
Mondj nemet és sportolj valamit.
6/7 anonim válasza:
Hát azért 16 évesen furcsa lenne ha pipázna!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!