Miért vagyok gyenge ahhoz hogy letegyem a cigit?
Nem jól csinálod
Először is kell hozzá motiváció hogy miért akarod abbahagyni de legyen tényleg komoly oka
Aztán meg hogy ne szenvedj annyit az elvonási tünetektől alkalmazz nikotin pótló terápiát, pl veszel nikotinos rágót, a legerősebbel kell kezdeni majd idővel a gyengébbre váltani, a betegtájékoztatón le van írva mikor és mennyivel kell csökkenteni
Nyilván nem lesz olyan mint ha cigiznél de még mindig sokkal jobban fogod érezni magad mint ha teljesen megszűnne a nikotin bevitel, ez arra való hogy csökkentse a rosszullétet és a hiányát hogy csak fele olyan szar legyen ennyi
Majdnem minden dohányos, aki viszonylag régóta szívja, többször is neki szokott futni a leszokásnak. Ezért ne ostorozd magad.
Nekem (és pár ismerősről is ezt tudom) Allen Carr könyve segített.
Szerintem pedig tényleg csak gyenge vagy, ahogy írtad. Én "csak" 6 évet cigiztem, de egyik nap eldöntöttem, hogy nem szívok többet, és így is lett.
Nyilván nem ez az általános, senki nem egyforma, de szerintem csakis akaraterő kell hozzá, minden más humbug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!