Letegyem a cigarettát?
van még másfél doboznyi cigarettám. Miután elszívom mind, lerakjam egy életre vagy mehet még? Rajtatok áll ;)
15/F
Minek? :-D
Tökjó dolog. Nem vagy tőle ideges és jóérzés. Tüdőrákos meg lehetsz akkor is, ha nem cigizel...
közeledési balesetben is meghalhatsz úgy is, hogy józanul vezetsz, akkormeg miért ne üljünk be hót részegen a volán mögé...?:)
értem én hogy szeretsz cigizni, és nem akarsz leszokni róla, nincs is azzal baj, de ha másnak már jóval fiatalabban megjön az esze, akkor miért beszéled le róla? ránts vissza mindenkit aki jobbá akar válni nálad, csak így tovább...:D
illetve azt is, hogy van aki egész életében dohányzik, és nem lesz tőle semmi baja, nem attól hal meg, de attólmég az is kimutatható, hogy az erős dohányosok között mennyivel nagyobb a tüdőbetegségekben való elhalálozás aránya mint a nemdohányzók között.
ja, és tudom hogy szeretsz pontozni, légyszi ne pontozz le, (bár attól sem lesz rosszabb) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!