Letegyem a cigarettát?
Figyelt kérdés
van még másfél doboznyi cigarettám. Miután elszívom mind, lerakjam egy életre vagy mehet még? Rajtatok áll ;)
15/F
2013. ápr. 13. 00:14
11/17 A kérdező kommentje:
Csak amire számítottam. Szerintem ha több lenne itt a dohányos még ők se mondanák h ne tegyem le. Én nem értek egyet Kinga válaszaival egyébként, de köszönöm a választ.
elmegy a dobozka és viszlát ;) amúgy eleve is gondolkoztam róla, csak poénbol kiraktam a kérdést, meg hogy erőt merítsek :D
2013. ápr. 13. 11:48
12/17 anonim válasza:
Szerintem tedd le. Én 18 évesen tettem le 3 év cigizés után. Ja, és ne hallgass az ilyen Kinga-féle buta libákra...
13/17 anonim válasza:
Grat az elhatározáshoz.
Milyen fajtát szívtál, naponta mennyit?
14/17 A kérdező kommentje:
Djarum Black, Cherry, Pall Mall Narancs Click On ezeket napi 1-2-3 :DD
és rendszertelenül cafe creme szivarkákat,Mehari Brazilt, és Handelsgold Csokis és Cherryset :P
2013. ápr. 14. 12:51
15/17 anonim válasza:
tedd le most, ha nem teszed le, később nagyon meg fogod bánni!:D Amúgy mi az a caffe creme szivarka?
16/17 anonim válasza:
13adik vagyok, néha szoktam narancs pallmalra gyújtani, nem vészes mennyiség, ennyiről simán le tudsz állni.
F/29
17/17 anonim válasza:
Mindenképp tedd le! 22éve dohányzom hidd el a dohányzásnak nincs előnye!Örülök a döntésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!