Mennyire káros ha eg ylégtérben valaki iqos-t használ?
Egész pontosan a barátnőmet akarom kiküldeni hogy ne a lakásba (gyerek mellet) csinálja.
Ha káros akkor jogosan fogom kizavarni ha viszont nem akkor nem kötök bele bár nekem a szaga sem tetszik de ha nem káros ránk nézve akkor hagyom.
De jeleztem felé de én azzal pedáloztam hogy káros (cigiből indultam ki) de én egy nemdohonyzó ember vagyojk így annyira nem is értek hozzá viszont a sima cigi nagyon káros úgy is.
Ha nem káros akkor majd nyelek 1 et és elviselem de ha meg igen akkor az iqosával teszem ki és vissza sem jöhet addig ameddig be nem fejezi
A cigarettáról sem tudták sokáig, hogy káros. Az iqosról és e cigikről csak néhány évtized múlva fogunk tiszta képet kapni, ne hagyd, hogy a gyerek mellett csinálja.
"Az IQOS nem égeti, hanem hevíti a dohányt, ennek következtében nem füst, hanem dohánypára keletkezik. Az IQOS 95%-kal kevesebb káros anyagot bocsát ki a cigarettához képest.* Fontos információ: Ez nem jelent szükségszerűen 95%-os kockázatcsökkenést. Az IQOS nem kockázatmentes."
Ezt az iqos oldalán írják: [link]
Ez alapján eltudod dönteni, hogy káros-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!