14 éves koromtól dohanyzok, késő lerakni?
Figyelt kérdés
14 éves koromban probaltam ki először a sima cigit. Alkalmanként cigiztem csak, és mikor a szüleim rajtakaptak utána egyáltalán nem. 15 éves koromban már társasági dohányos lettem és bulik alkalmával szívtam csak. 16 evesen barátnőm le passzolta nekem a már nem használt iqosat mert vett magának újat. Ott kezdődött minden. Először csak napi egy kettot szívtam és sokkal jobban szerettem, mint a sima cigit. Most 18 vagyok és ilyen napi 5-6 heetset szívok. 15 éves koromtól kezdve még kb 15 éves eldobható elektromos cigit is (nem akarok leírni a nevét, mert nem legális) kivégeztem. Igazából nagyon felek, hogy ez az egészségem rovására fog menni (vagy már ment is) szerintetek ebből a 4 évből maradandó károm lehet? Plusz valami tipp, hogy minél előbb letegyem az iqost? En arra gondoltam, hogy esetleg valami nagyon erős snusszt beveszek, hogy egy kisebb nikotin mérgezést kapják és utána rá se tudjak nézni a cigire. De tényleg engem leginkább az egészségem erdekel.júl. 17. 01:48
11/11 anonim válasza:
Minél előbb abbahagyod, annál kevésbé függesz rá, vagy épp okoz maradandó elváltozást. Most nem arra gondolok hogy pl tüdőrákot kapsz bár arra is van esély, hanem keringést eléggé szét tudja barmolni a nikotin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!