Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14éves vagyok 2hónapja dohányz...

14éves vagyok 2hónapja dohányzok napi fél doboz arany marbit ha most leteszem rendbejövök vagy lesznek maradandó károsodásaim már fekete a tüdőm?

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Rendbe fogsz jönni.
2016. febr. 24. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Senkinek sem olyan halvanyrozsaszin a tudeje mint az elrettento kepeken, az autok a gyarak ugyanugy szennyezik a kornyezetet, amit belelegzunk.

Rendbe jossz, addig tedd le amig nem szoksz ra durvabban. :)

2016. febr. 25. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hah! Annak idején egy cimborámmal a hosszú arany marlbiból elszívtunk negyed óra alatt hat-hat szálat. Olyan rosszul lettem, hogy ő akkor tette le egy életre a bagót. (Meglepő, hogy ő más hibájából tanult, én meg a sajátoméból sem...)

Ha abbahagyod, ami egyébként nem egy bonyolult dolog, és egy kicsit mozogni kezdesz - javaslom az úszást - akkor a tüdőd helyre jön, megedződik. Ha nem mozogsz, vélhetően akkor is ki fogsz tisztulni, de nem lesz olyan erős, mint ami elvárható. Szoktak dohányosokkal ilyen légzéstesztet végeztetni, megmutatják nekik, hogy egy egészséged tüdővel mennyivel több levegőt lehetne hasznosítani.

Még nagyon fiatal vagy, van esélyed jól kijönni ebből a hülyeségből!

Hajurá!

2016. febr. 25. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Két hónap még semmi, faterom 21 év után tette le.

Szívd el az utolsó szálat és ne is vegyél többet!

A tüdőd még biztos nem fekete, legalábbis nem a cigitől.

A tüdőd ki fog tisztulni, kezdj el mondjuk sportolni, ha nincs időd rá akkor is ki fog tisztulni csak később.

Maradandó károsodásaid nem lesznek.

2016. febr. 28. 00:51
 5/5 Imre777 válasza:
Abba hagytad már ezt a szart?
2016. szept. 13. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!