Pipával kapcsolatban tapasztalatok ?
Nekem is tetszik/tetszett, ha valaki a környezetemben pipázott.
1 idős ember volt ilyen, aki már rég meghalt. Az utcán nagyon ritkán találkozok 1-1 pipázóval, de valóban: egyedi érzést ad.
Én is jobban szeretek pipázni mint cigizni, csak sajnos manapság ritkán van rá időm.
A teljesen natúr dohányoknak is sokkal jobb íze és illata van, mint a cigarettának. Az aromával ízesített dohányok kicsit hasonlítanak az ízesített szivarkára, de a pipadohányok nagy részét erjesztéssel, érleléssel ízesítik és emiatt sokkal egyedibb, sokkal színesebb az ízviláguk.
Amiket eddig próbáltam magyarországon beszerezhető dohányt, gazdag ízvilággal és a környezetem is kiemelkedően jó illatúnak tart: Original Choice és a Sunday's Fantazi.
Amíg bagóztam én , ki nem álltam a dohányfüstöt más dohányostól, de viszont a pipa füstöt nagyon szerettem.
AZ nekem is nagyon jó illatú volt.
De nyilván ugyan olyan káros mint a többi.
Régen Imádtam. Én tüdőztem is, de csak alkalmi fogyasztó voltam, heti 2-3 pipanap volt max, akkor napi 1, ritkábban 2 tömés. Hangagyökér -Real briar- pipák füstszűrővel, és egy jó dohánnyal nagyon finom tud lenni.
Prince Albert Soft Vanilla Cavendish
Borkum Riff
Captain Black
Mostanában megint gondolkozok én is rajta, jelenleg is dohányzom mértékkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!