Workaway. Info-val kapcsolatban tapasztalatok? Lehet mellette identmunkat vegezni penzert?
Figyelt kérdés
Norvegiaba szeretnek kimenni a nyaron 2 honapra2016. nov. 21. 10:12
1/3 anonim válasza:
Pont azt fogod kint csinálni csak feketén szállásért meg kajáért. Azt hogy heti 3-4 nap napi max 4-5 óra bullshitet nem kell bevenni. Lesz az több is meg nem te osztod be a szabadidődet. Meg a legtöbb hely az istenhátamögött van néha a legközelebbi farm is több tíz kilométer. Szóval elég esélytelen. Meg lévén hogy feketén vagy ott más munkát is csak feketén vállalhatsz az meg ott nem olyan elterjedt.
2/3 anonim válasza:
Ez a konkrét munkától és a munkaadótól függ, mennyit kell dolgozni. Jó esetben a szabályok már az elején megbeszélésre kerülnek. Én au-pair vagyok Németországban, workaway-t fél évig tervezem csinálni. Mellette tanulok az egyetemen. És igen, lehetséges! Napi 2-3 órát kell dolgoznom, a hétvégék szabadok.
3/3 anonim válasza:
Kedves első válaszoló, a workaway nem fekete. Amelyik országokba vízum kell, oda önkéntes vízummal lehet csak menni, maga a közvetítő cég is legális és az adott ország önkéntes szabályaira vonatkozóan foglalkoztatnak a helyeden. Én Aupair voltam, és nehezen lehettem úgy illegális bevándorló, hogy "cultural exchange program" keretein belül voltam kinn, kaptam papírt a kint tartózkodásomról a bevándorlási hivatalnál, és még személyit is akartak nekem kinn adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!