Le akarok szokni a dohányzásról, de túl gyenge vagyok. Mivel tudnék segíteni magamon? Vagy hol kérhetek segítséget?
Elegem van belőle, hogy a cigi erősebb mint én. Fiatal korom ellenére elég régóta bagózok. Már utálom magam ez miatt. Aki már sikeresen leszokott elmondaná mit hogyan csinált? Mennyire volt nehéz?
Az apukám régen nagyon nagy bagós volt, (napi 2-3 dobozzal elszívott) és egyik napról a másikra letette úgy hogy körülötte mindenki cigizett. Nagyon kitartó ember... Én erre nem lennék képes... :S
Akarterő! Na ez olyan divatos szó lett mostanába, de szerintem elég hülyeség.
Mindenki akar valamit, vagy sikerül, vagy nem... Ez nem a gyengeségről vagy az erősségről szól.
Én pl. megakarom nyerni a lottó 5-öst, de nagyon. De soha nem sikerül. Akkor nincs akaraterőm?
De amikor nem esek el a jégpályán, akkor nagy volt az akaraterőm, mert nem történt meg?
Most akkor van akaraterőm, vagy nincs? Mondja már meg valaki!!!
Ne legyél már hülye. a Lottó 5-ös megnyerése vagy a jégen való seggreesés nem ugyanaz, mint a cigiről való leszokás, nem is értem, hogy állíthattad ilyen ostoba párhuzamba a kettőt. A cigi abbahagyása csak és kizárólag 100%-ig TERAJTAD múlik.
Ha nincs otthon túl sok cigid, akkor tudok egy jó módszert. Fokozatosan csökkentve szívd el azt a cigit, ami már megvan véve, és nálad van. És amikor elfogyott, egyszerűen ne vegyél többet. Így ha rád jön a kísértés, akkor se fogsz tudni cigizni. (Nehéz, lesz, de kitartás!!!) Ne vegyél cigit semmiképp ezután.
Egyébként pedig igenis az akaraterő számít!!! Hajrá!!!
Nő vagy? Ha igen, könnyű dolgod van: ha majd gyereket vállalsz! Én 8 évig szinte láncdohányos voltam előtte, fél napra nem bírtam abbahagyni!
Aztán ahogy megtudtam, hogy baba lesz, egyből letettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz!
Pont 2 éve nem cigizek!
De előtte évekig programoztam magamban, hogy majd ha gyerekem lesz, leszokok_! :)
Szia
Én 1 hónapja úgy szoktam le hogy előtte 5 másodperccel még nem is gondoltam arra hogy leszokom.
Egy barátom mutatta meg az elektromos cigit, bele szívtam kettőt és még aznap meg rendeltem az interneten, azóta csak azt szívom.
Az e-cigi használata azért ennyire nem egyszerű - sok féle van.
Erre jó az elektromos cigaretta. Olcsóbb is, mint a hagyományos, főleg annak aki sokat szív naponta. Különböző erősségű patronokkal lehet kapni, van teljesen nikotinmentes változat is.Itt egy link, érdemes megnézni.
A férjemnek én is ilyesmit szeretnék venni karácsonyra és nem lesz több vita a dohányzásról:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!