szerintem ez nem pusztán mennyiségtől függ, hanem helyzettől. ha pl. mindig buszmegállóban gyújtasz rá, később mindig ott fogsz, mert hozzászoksz. ha ingerült vagy, a mozdulatsor "lenyugtat". stb... aztán egy idő után, már a szervezeted is kívánni fogja. hogy mennyi időnek kell eltelnie? ez mindenkinél más...
L18 1,5 éve dohányos
2010. okt. 17. 15:13
3/13 anonim válasza:
Ezt nem lehet meghatározni, nagyon egyén függő. Van aki két szál után rászokik és van aki hónapokig naponta elszív egy dobozt és mégis simán le tudja tenni.
2010. okt. 17. 15:14
4/13 anonim válasza:
Én napi 1-2 szállal kezdtem, aztán mindig kicsit több lett. Eleinte csak kávé mellé. aztán étkezés után, végül már eljutottam a napi 1,5-2 csomagig. Most sikerült visszafognom magam, napi 1 csomag, az is light. De bánom, mikor elszívtam az elsőt, vagyis amikor komolyan letüdőztem. Szerintem a rászokás ideje egyénenként változó, és dohányos létemre mindenkit lebeszélnék, hogy elkezdje. Könnyű rászokni, baromi nehéz abbahagyni. Lassan 40 éve dohányzom, és 10 éve próbálok leszokni. Csak mindig van indok, amiért rá kell gyújtanom:(
2010. okt. 17. 15:17
5/13 anonim válasza:
:D nem értem hogy lehet "rászokni" én egyik napról a másikra leraktam..
2010. okt. 17. 15:21
6/13 anonim válasza:
Szerintem ne cigizz inkább cimbáld a f*szod helyette!
2010. okt. 17. 15:40
7/13 anonim válasza:
271×
2010. okt. 17. 15:52
8/13 anonim válasza:
1 szál is elegendő a lelki függőség beindulásához.
A fizikai függőség fokozatosan alakul ki minél régebb óta dohányzol,annál mélyebb.
Tehát ha nem akarsz rászokni,akkor soha ne gyújts rá.
2010. okt. 17. 15:55
9/13 anonim válasza:
Szerintem rá se gyújts. Azt, hogy rászoktál, kizárólag akkor fogod észrevenni, amikor ELŐSZÖR megpróbálod majd abbahagyni. Akkor pedig már késő.
2010. okt. 17. 15:56
10/13 anonim válasza:
Túl könnyű rászokni. Főleg a mai fiatalságnak .
Egy kicsit csóribb gyerek megtudja h a vagányok cigiznek. Mit csinál ? Ő is rá kap , h menő legyen. Nekem ez elég ismerős . 9 évesen minden ismerősöm cigizett , én is el keztem. 2 évig úgy volt h napi 1 szál , már ha volt. Aztán 12 éves koromba mikor már keztem más társasággal barátkozni , már napi fél doboz. És 15 évesen meg már meg van a napi egy doboz. 1-2 éve még azt mondtam h én tuti nem szokok rá. De addig addig húztam h nem gyújtok rá többet, h végül nem tudok nem rá gyújtni :D szal ha egyszer az én szerekemen meg érzem ha cigizett , akkor pofont lap h többet kedve nem lesz cigire nézni . Pénz pocsékolás , egészség károsítás ... , környezet szennyezés , agysejt rombolás . Semmi haszna nincs. Szal aki teheti , hanyagolja !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!