Egy barátom kedvéért rászokjak a cigarettára?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:55
1/30 anonim válasza:
Neeeeeeeeeee. Nem tudsz leszokni róla..függőséget okoz, ne próbáld ki.Hidd el hogy így van ez,és sokak szeretnének megszabadulni tőle,de nem tudnak..többek közt én is.
2/30 anonim válasza:
bolond vagy???? hány éves vagy? 12? Nem sok eszed lehet, ha ez egyáltalán kérdés számodra!!!
3/30 anonim válasza:
Ne, az Istenért! Ne!!! Nagyon nehezen tudnál leszokni róla és rengeteg baj leselkedik rád a dohányzás miatt. Ne vegyél magadnak betegséget! Inkább a barátodat is beszéld le a dohányzásról.
5/30 anonim válasza:
cigaretta 2 TT ! ha valaki ilyen orultseget ker es elvar toled, az nem a baratod, hanem az ellenseget! vigyazz vele!
NE SZOKJAL RA!
6/30 A kérdező kommentje:
15 vagyok . A legjobb barátom és mindig elkúld a p***ba ha nemgyújtok rá más barátaim meg nem olyan jók . Amúgy cigiztem már.
2009. jún. 28. 19:05
8/30 A kérdező kommentje:
Ő már 4 éve de én nemet tudak neki mondani . Vagy nem találkozok vele
2009. jún. 28. 19:08
9/30 anonim válasza:
Persze, szokjál rá. Végülis szép halál, ha az ember a barátjával együtt fuldokolhat a tüdőrákban....
Komolyan barátnak tartod az ilyen embert, aki azért küld el, mert nem csinálod ugyanazta a baromságot mint ő? Erre szokta anyum mondani gyerekkoromban, hogy "És ha ő kútba ugrik, akkor Te is?"
10/30 A kérdező kommentje:
És akkor őt hogy tudnám
leszoktatni?
2009. jún. 28. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!