Hogyan érezzem újra jól magam vele?
Figyelt kérdés
Két évvel ezelőtt, elszívtam az első cigimet🍃
Azután másfél évig toltam, és annyira jó volt suli, munka mellett néha kikapcsolni, elengedni a problémákat stb.
Aztán másfél év után túlszívtam magam, azt éreztem hogy elkezd gyorsan verni a szívem hányingerem lett, és megijedtem ettől az érzéstől. Onnantól kezdve nem csinálom kb fél éve mert félek hogy újra ez történik majd.
Mit tegyek hogy újra jól érezzem vele magam?🍃
Olyan jó lenne néha csak kikapcsolni mint régen.
Mással fordult már elő ilyen?
2023. aug. 19. 23:06
1/4 anonim válasza:
Heti 1 spanglitol nem lesz bajod(: Szivd ha ugy érzed hogy jobban lennél tole.
3/4 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz ,én is így voltam vele.én teljesen elhagytam,és picit becsapták a szervezetem.Rendes ,sima cigit szívok helyette.igaz nincs hatása de maga a szertertás része legalább megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!