Abortusz után hogyan érezzem ismét nőnek magam?
Nem értem miert ne kellenel ezert masik férfinak?!
Semmi koze egy idegennek a multadhoz. Ha meg mar nem lesz idegen, elmeseled. Ha ezert elhagyna (amit ketlek) akkor jobbab is jarsz.
Szerintem kicsit megviselt teged ez az egesz. Majd ulepszik kicsit,elmulik. Ha megsem akkor keress pszichológust
#1 sajnos én egy ilyet nem tudok és nem is szeretnék hosszútávon titokban tartani olyan előtt, akit szeretni fogok :(
#2 Kösz, bunkó megszólalásokra nincs szükségem, padlón vagyok így is eléggé! Ha érdekel, meg is halt bennem az embrió, tehát gyakorlatilag missed abortuszom volt (habár nem tartottam volna meg így se)! Neked meg az illemről meg az empátiáról kellene tanulnod, kedves második hozzászóló. Kívánom, hogy te soha ne kerülj ilyen helyzetbe!
#3 az ilyen mentalitású emberektől félek, mint ez a második kommentelő. Sok ilyen rosszindulatú okostojás van, és én soha nem akartam ilyen "bélyeget" magamon cipelni egy életen át. :(
Nem a szaporodástól leszel nő.
Amelyik pasi másként gondolja, az nem érdemel meg téged.
Amióta világ világ, a nők teherbe esnek, elvetélnek, elvetetik a gyereket, megtartják a gyereket.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy nő miért dönt az abortusz mellett, egészen nyilvánvaló, hogy SENKI nem jó kedvében csinál ilyet.
Mellesleg ez a bíráskodás hogy férsz össze azzal, hogy "szeresd felebarátodat"?
"36 „Mester, melyik a főparancs a törvényben?” 37 Jézus ezt felelte: „Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. 38 Ez a legnagyobb, az első parancs. 39 A második hasonló hozzá: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. 40 Ezen a két parancson alapszik az egész törvény és a próféták.” "
Továbbá hogy döntjük el, hogy akkor mondjuk az a nő, akivel kórházban találkoztam és már volt egy kisgyereke és a 39. hét táján volt várandós ikerbabákkal, egyszer egy rossz kapcsolatban elvetett egy gyereket, ő "milyen ember"? Akkor ő három gyerek szerető anyukájaként a pokolban fog égni? Elég érdekes elképzelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!