Abortusz után mennyire lehet káros az orgazmus?
Figyelt kérdés
Szexelni nyilván nem lehet. De ha külső izgatásra bárminemű behatolás nélkül esetleg orgazmus következik be, abból lehet valami baj? Két hét telt el az abortusz óta.2023. jún. 10. 14:14
1/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy nőnek abortusz után van kedve magához nyúlni. Már bocsi. Nem tudom mi van a mai társadalommal, de még ekkora sekélyes emberi gondolkodásokat mint ami manapság az ilyen kérdések mögött lévő emberekből jön-az katasztrófa.
Nem is értem miért teszel fel olyan témában kérdést amiről lila gőződ nincs.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem is értem miért válaszolsz egy olyan kérdésre, amiről halvány lila gőzös sincs! De gondolom te a szűzen férjhez menő, vasárnap templomba járó szűz kislányka vagy, akinek még életben nem volt orgazmusa!
2023. jún. 10. 14:21
3/13 anonim válasza:
2 Maradj meg ebbéli hitedben. Legközelebb olyanról nyiss témát, ami a te személyedet érinti, és azt amit a legjobban szégyelsz és amit a legjobban rejtesz:) Abban van némi gyakorlatod. De az abortusz témát hagyd meg a nőknek, férfi sosem fogja tudni mi megy egy nőben ez ügyben végig. Soha. Fel sem tudja mérni a kár mértékét amit egy ilyen ember a lelkében át él. Soha.
4/13 A kérdező kommentje:
Majd én azt eldöntöm, hogy mit nyitok meg témának! Ok? Ha meg nem tetszik, lehet takarodni a kérdés alól!
2023. jún. 10. 14:31
7/13 anonim válasza:
Hacsak nem nemi erőszakról van szó, vagy nem rendes házaséletet élsz, akkor fegyelmezzed magad, mert a szex nem játékszer!!!!!
8/13 anonim válasza:
Ha van rendes házasságod, akkor pedig természetes családtervezés, a gyermeket meg vállalni. Fel kell nevelni. Ha meg végképp nem, akkor kórházban leadható. DE az abortuszt felejtse el minden jóérzésű ember!!!
9/13 A kérdező kommentje:
#7,8 Hű apám, neked sem sok ép agysejted lehet! 🤔
“Leadható”? Mert mi az, netán egy tárgy? Te menj nyugodtan a templomba kicsim, én maradok a szexnél! 😏
2023. jún. 14. 17:59
10/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne szexelni abortusz után? Mindenki, akinek volt, de nem szexelne többet, az érdekes lenne.... Na jó, viccet félretéve, orvos mit mond? Szerintem jó pár hétig nem lesz kedve egy nőnek a szexre gondolni amúgy sem, 3 hónap auért szerintem kell ezt kiheverni,gyógyulni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!