Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után mennyire lehet...

Abortusz után mennyire lehet káros az orgazmus?

Figyelt kérdés
Szexelni nyilván nem lehet. De ha külső izgatásra bárminemű behatolás nélkül esetleg orgazmus következik be, abból lehet valami baj? Két hét telt el az abortusz óta.
2023. jún. 10. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Itt dicsekszel a szexel te abortuszod volt és itt tudatlankodsz hogy mit lehet és mit nem xd szánalmas
2023. jún. 15. 14:17
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Ez csak a ti szent köreitekben dicsekvés. Nálunk hétköznapi dolog! 😅Szerencsére!
2023. jún. 15. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne is vedd figyelembe ezt az abortusz ellenes gyökeret, elvan magában a szerencsétlen.

Én úgy tudom, hogy csak magát a vaginális szexet kell hanyagolni addig, amíg az orvos mondja.

Orális, anális ( nem tudom, mennyire vagy vevő az ilyenekre) illetve a kézzel történő kielégítés miatt nem lehetnek problémák.

Remélem, hogy a 11.-es "válaszolóhoz" hasonlók nem igazán találnak meg téged. Az ilyenek nem értik meg, hogy a "nem akarok embriót a méhembe" is van annyira nyomós indok, mint az, hogy egy 11 éves megerőszakolt kislány életét kell megmenteni.

Jobbulást kívánok, mint fizikailag, mint lelkileg ( amennyiben mentálisan megviselt a dolog).

2023. jún. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!