Milyen lightos menő cigit ajanlotok kezdő lanynak? 18/L köszke
Akkor mostmár nagyon menő vagy a napi 15 szállal: mert kellőképpen büdös a szád, rohadt szagos a hajad és a bőröd (az összes ruháddal együtt), és hamarosan az ujjaid is sárgák lesznek. Remélem, választasz majd az ujjaid szinéhez illő hosszú ujjú felsőt.
Bravó, tényleg menő vagy... a hülyék között.
Azzal nem vagy menő, ha beállsz egy olyan sorba amit más is csinál. Miért nem próbálsz azzal kitűnni, h kösz NEM, csak büdös leszek tőle. Hidd el, h ezekre az emberekre jobban felfigyelnek, mintha egy márkás cigit szívnál.
Férfiként anno én is próbálkoztam a cigivel, de nem szerettem és ezt az utat választottam. Jobban jártam. Sok barátom a baba érkezésével lerakta, de van olyan is, aki havonta 100 körül költ cigire. Ha ennek az összegnek csak a felét ruhákra és szépségápolásra költöd, akkor leszel csak igazán menő és kimagasló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!