Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan védekezzek munkahelyi...

Hogyan védekezzek munkahelyi dohányosok ellen?

Figyelt kérdés
Kollégák mind bagóznak, főnök szintén, szabályokat "lazán" kezelik. Sok füstöt szívok, ruhám, hajam iszonyat szagú...valami tipp?

2023. márc. 9. 06:39
 1/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
35%
Kb. sehogy. Anno nagyon régen munkahelyen mindenki dohányzott, én nem, nekik járt a cigiszünet óránként 10 perc, nekem semmilyen szünet,mert ugye nem bagózok. Vettem egy doboz cigit és minden alkalommal mikor a többiek kimentek, a kezemben én is cigivel mentem ki. Ergo vagy közéjük állsz, vagy vitatkozol velük, de egyedül ellenük nem sok esély van szerintem.
2023. márc. 9. 06:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, ha olyan sokan vannak. 1-2 emberrel még meg lehetne egyezni, ha nem parasztok.
2023. márc. 9. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen munkahely ez, hogy neked is szívnod kell a füstöt?

Egyébként bármilyen számítógépes munkánál bárkinek jár óránként szünet.

2023. márc. 9. 07:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Porta, biztonsági őrség. Munkatörvény könyvét nem tartják be, és kb semmilyet, akkor a dohányzással miért foglalkozzanak?

Valami büdöset gondoltam beviszek, csak hogy viszonozzam, megértsék milyen érzés stb

2023. márc. 9. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer régen, amikor törvény sem tiltotta a nyilvános helyeken de zárt épületekben való dohányzást, rajtam kívül szinte mindenki dohányzott. Egy idő után vettem egy csomó illatos füstölőt, és azokat égettem brutál mennyiségben. Hatalmas füstöt csináltam minden nap. Nem vették az adást. Sőt. Utána, amikor már rég nem ott dolgoztam, mégis, évekig is még azon sztoriztak, hogy én milyen "furcsa" voltam.

Szóval ha alapból nincs bennük ennyi empátia, akkor egyáltalán nem biztos, hogy bármi büdöstől egyszer csak majd jól megértik, milyen érzés.

2023. márc. 9. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor negyedjére kérek meg valakit, hogy ne dohányozzon a közelemben munka közben mert zavar, akkor már nehéz nem indulatosnak lenni. Van aki elsőre megérti, mert normális dohányos.
2023. márc. 9. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért baj ha dohányzik könyörgöm?? Mai világ, mai társadalom pfújjj hányadék...):
2023. márc. 10. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Fogadd el.
2023. márc. 10. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Vagy szokj rá te is a cigire
2023. márc. 10. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!