Mit lehet tenni stresszes munka ellen? Otthon se tudok kikapcsolni.
Munkában szinte állandóan ér a stressz.
Mit lehet ez ellen tenni? Hogy lehetne jól kezelni?
Sok jót olvastam a MagneB6-ról. Érdemes lenne vennem ilyet?
Olyan a helyzet, hogy pénteken, ahelyett hogy örülnék a hétvégének, már a következő héten rágódok. Otthon is, akármit csinálok akár a kertben, vagy pihenés képpen TV-t nézek, folyton a munkán és a kollégákon kattog az agyam. Egyszerűen nem tudok normálisan kikapcsolódni.
Felmerült a munkahelyváltás valami nyugisabb környezetbe, csak félek váltani is.
Irodai munkában dolgozom leginkább, logisztika és vám területen. Hát nem igazán nevezném álmaim munkájának. A sor és egyéb aljamunkától jobb, sokkal.
Mondjuk én autószerelőnek mennék szívem szerint, de nem tudom, hogy jobban járnék-e, egyaránt anyagilag és feszültség szempontjából.
Nekem hasonló a helyzetem. A munkahelyen-munkanap után nem egyszer rámjön a hasmenés (vagy aközeli állapot). Otthon meg iszok-eszek össze szinte mindet, szinte soha sincs semmiféle bajom a f*ngáson kivűl.
Most szabadnapos vagyok, de már rossz a kedvem, mert hát holnapután MEGINT kics*eszett munka.
Volt, hogy egy nap felkelni se volt kedvem, helyette sírtam és egyszer ettem egy nap, meg sírtam lefekvéskor is.
Ecceri kis *zar betanított munkás vagyok, aki két munkanap bagoly létformát testesíti meg, utána meg át kell ugorni pacsirta üzemmódba.
Rengeteg dolog rosszul esik, ami munkahelyhez kapcsolható, meg az egész "fizikai munkás" léthez. Pl. az, hogy a vezetőségnek az a jó, ha a fizikai munkás szenved az állástól (12 órás állás, csak szünetben ülhet le esetleg), mert hát ugye fizikai munkás az álljon csak.
Önbizalom kb. semmi, meg tudom jól, irodai munkára én nem kellek. Amiért nő vagyok, hát nőiesen kéne kinéznem, és ez ott elakad, hogy fogynom kellene, meg fogorvoshoz kéne járkálnom, meg fodrászhoz.
Ja tudom, tanulni kéne, csak hát szabadságot se osztogatnak (csak akkor, ha a cégnek jó) és a tanfolyamon kit érdekel, hogy nem tudsz ott lenni,mert munkahelyen kell kötelezően dekkolni? Nálam nincs fix ráérési idősáv. Egyszer vasárnapra esik a szabadnap, máskor meg vasárnap kell reggel 6tól este 6ig dolgozni. A szabadságok meg végesek. Ja és, ha tegyük fel, megkapnék 2 db munkanapot szabadnapnak, akkor a szabadságból 3 napot vesznek le. Ugyanis nálunk: egy szabadságnap=8 óra. Tehát, valakit elküldenek két nap szabadnapra, akkor 3 szabadság-napot vesznek el tőle. Mert hát 24 órát nem jön dolgozni és így 3*8 óra szabadság kerül kiadásra neki.
És a megoldás? Az én esetemben, meg a te esetedben is: munkahely váltás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!