Mennyire rontotta le az alvásomat?
Figyelt kérdés
Ma takarítottam ki az ágyam mögötti részt ahol eddig több száz heets volt, mert mindig odadobáltam. Miközben aludtam körülbelül 40 cm-r voltak a fejemtől. Ez mennyire ronthatta le az alvásom minőségét?2023. jan. 21. 16:39
1/7 anonim válasza:
Miért is hiszed hogy rontaná az alvás minőségét egy rakás papírrúd dohánnyal töltve? Semmi köze hozzá,nem rontotta egyátalán.
Max annyi, hogy miután elszívtad nehezebben mehetett az elalvás, ugyanis a nikotin maga nem tesz neki túl jót.
2/7 anonim válasza:
Az alvásod nem rontotta....de az látszik hogy nagy az igénytelenség...
4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy valamennyire van egy ilyen szaga meg hogyha belélegzem azt aznem biztos hogy jó. A disznoollal meg mit kezdjek? AdHDs vagyok
2023. jan. 22. 13:04
5/7 anonim válasza:
Most komolyan azon aggódsz hogy mennyit árt az elhasznált szaros(csikked)....miközben nappal meg a füstjét szívod?????
6/7 A kérdező kommentje:
Leszokóban vagyok már, csak kíváncsi voltam hogy ez mennyire rontja az alvás minőségét
2023. jan. 22. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!