Hogy tudnám az alvásomat helyreállítani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szorongással és enyhe depresszióval kezelnek és az egyik legfontosabb lenne az alvásom helyreállítása ami teljesen felborult már több mint 1 éve.Sajnos hajnal 3-ig nem tudok elaludni mert nem vagyok álmos és délben kelek.A múltkor elaludtam korán és ugyanúgy 11kor keltem.Sajnos a sokáig alvástól rosszul érzem magam
Mit tegyek hogy visszaálljon az alvásom.Nehéz úgy hogy még hajnalban sem vagyok álmos.
2015. febr. 17. 15:05
1/1 anonim válasza:
Állíts ébresztőt reggelre (első körben szerintem elég 8-9 körülre, később pedig lehet 6-7). Bármennyire is álmos vagy még, kelj fel olyankor, és kezdd el a napod! Néhány nap után igényelni fogja a szervezeted a korábbi alvást. Ha pedig nem, akkor érdemes sportolni valamit vagy szellemileg leterhelni magadat, akkor hamarabb fáradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!