Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy tudnám az alvásomat...

Hogy tudnám az alvásomat helyreállítani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szorongással és enyhe depresszióval kezelnek és az egyik legfontosabb lenne az alvásom helyreállítása ami teljesen felborult már több mint 1 éve.Sajnos hajnal 3-ig nem tudok elaludni mert nem vagyok álmos és délben kelek.A múltkor elaludtam korán és ugyanúgy 11kor keltem.Sajnos a sokáig alvástól rosszul érzem magam

Mit tegyek hogy visszaálljon az alvásom.Nehéz úgy hogy még hajnalban sem vagyok álmos.

2015. febr. 17. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Állíts ébresztőt reggelre (első körben szerintem elég 8-9 körülre, később pedig lehet 6-7). Bármennyire is álmos vagy még, kelj fel olyankor, és kezdd el a napod! Néhány nap után igényelni fogja a szervezeted a korábbi alvást. Ha pedig nem, akkor érdemes sportolni valamit vagy szellemileg leterhelni magadat, akkor hamarabb fáradsz.
2015. febr. 17. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!