Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány évesen örültél annak és...

Hány évesen örültél annak és voltál büszke, hogy cigizel és hány éves voltál mikor megbántad? Mennyit szívsz?

Figyelt kérdés

2022. dec. 31. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
12, 18 évesen már bántam.
2022. dec. 31. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Sose voltam büszke, nem bántam meg.
2022. dec. 31. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Büszke nem voltam, de szerettem cigizni 20-43 éves koromig. Mindkét infarktusom közben nagyon megbántam. És tök érdekes, utána egyből le tudtam szokni. Kamu, hogy jajj én nem tudok, meg elvonási tüneteim vannak. Igen, 1 hétig vannak elvonási tünetek, székrekedés, meg kis idegfeszkó. Az infarktusba pedig meg lehet halni secperc alatt.
2022. dec. 31. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Én arra vagyok büszke, hogy életemben egy szál cigit nem szívtam el mivel volt mindig is volt annyi eszem, hogy tudjam, hogy a cigizés egy baromság.
2023. jan. 1. 01:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Büszke nem voltam sosem,de kb5-6 évig csak úgy szívtam....jónak tűnt hogy játszok a cigivel meg a füsttel.Aztán utána már voltak olyan pillanatok amikor jól is esett.egy pohár bor mellé vagy egyszerűen egy jó beszélgetéshez.20évesen kezdtem 43 évesen leszoktam.
2023. jan. 1. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam büszke rá, pedig nem voltam láncdohanyos. 13 évesen gyújtottam rá először, néha a mai napig szoktam, most 20 vagyok. Többnyire csak stressz helyzetben cigizek, vagy ha egy általam jól ismert barátnő megkínál(de nem mindig fogadom el). Egyszerre, mármint közvetlenül egymás után max kettőt szívok (az, hogy milyen, az random, magamnak az aktuális legolcsóbbat veszem, ha más kínál meg, akkor nem rajtam múlt), de inkább egyet, a sűrűsége változó. Van hogy évekig nem, van hogy napi egy egy-két hétig, van, hogy buli alatt max négyet.

Néha vannak elvonási tüneteim a sűrűbben cigizős, stresszes időszakok után, de élvezem a magamnak adott kihívásokat, pl a cigi mellőzését, ezért tulajdonképpen élvezem az elvonási tüneteket.

2023. jan. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!