Egy évig cigerettáztam most egész nzaron egyetlen egy doboyyal szivtam el nem többel (erre büszke vagyok xD ) Pl. A tegnap szivtam és már ma is akarok. Van egy olyan érzesem h fogok is. Nah szóval érdemes lenne visszaszoknom van ételme egyáltalan?
Szerintem egyszerűen ne akadj fenn ezen, ne kösd magad bizonyos rögeszmékhez, mert azoktól fogsz állandóan bekattanni.
A cigaretta az én életemben is olyan, hogy alkalomadtán rágyújtok, máskor meg eszembe sem jut. Ezt így hagyom, mert nem akarom, hogy a folyamatos leszokás és visszaszokás irányítsa az életemet.
Van, aki szerint nem lehet valamit úgy csinálni, hogy az ember ne függjön tőle, nos ezzel nem értek egyet. Én magam is, illetve számos ismerősöm is van, akik időnként rágyújtanak, isznak, füveznek, stb. , de szó sincs arról, hogy függnének tőle vagy a megszállottuk lennének.
Egyszerűen tudni kell úgy használni mindent, ami az életben van, hogy közben ne válj a rabjává. S ha leakarsz szokni, akkor szokj le, de ne csinálj belőle ügyet. Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki bekerül a " leszokom - nem szokom le " ördögi körbe.
Figyelj..
te tudod. Szivjal ha jo, esik
A cigaretta nagyon káros a testednek, te kezedben van a döntés hogy szét akarod vágni a tested és az elméd vele vagy szép életet akarsz élni. A dohányfüst undorító de ha neked egy pillanatnyi boldogság megér ennyit akkor hajrá.
De ha le akarsz szokni vagy akarsz de nem érzed hogy menne írhatsz nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!