Ki szerint divatos, menő dohányozni?
Figyelt kérdés
Szerintem igen.2022. nov. 23. 15:33
1/21 anonim válasza:
szerintem meg nem és a rák sem annyira menőségi
2/21 anonim válasza:
Nem menő dohányozni, max a középiskolások "menőznek" ezzel. A dohányzás egy káros szokás.
3/21 anonim válasza:
Szánalmas bármit csak azért csinálni, mert menő.
Egyébként ez sokadik hasonló, pusztán provokációból írt kérdésed.
4/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem menő, sőt igénytelen mikor valakinek büdös cigi szaga van
5/21 anonim válasza:
Azok szerint, akik nagyfiúnak/nagylánynak gondolják magukat, de valójában csak kisfiúk/kislányok...
6/21 anonim válasza:
Régen nagy menőségnek számított a cigizés, mert ettől vagány bad boy/girl hitték magukat. Mára alja prolinak számít.
7/21 anonim válasza:
Maxumim a 13-14 évesek körében menő. Egyébként inkább ciki szerintem.
8/21 anonim válasza:
Mindig is szánalommal néztem azokra akik dohányoznak. Főleg a fiatalokra. 14 éves és épp csak kiér az általánosból már remegő kézzel gyújtja az első cigijét.
9/21 anonim válasza:
Gondoljatok bele, azért fizetsz, hogy kapjál tüdőrákot 30 éven belül.
10/21 anonim válasza:
A nem idén barnultaknál alap. Emlékszem, anno a 8. kerben elhűlve láttam, ahogy a kis kokeró gyerek még alig látszik ki a földből - lehetett vagy 5-6 éves - és már bagózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!